13 Kasım 2015 Cuma

Selpak Vücut Temizleme Mendili Artık Bez Dünyasında

 selpak vücut temizleme mendili

Selpak Vücut Temizleme Mendili Artık  Bez Dünyasında

Firmamızda satışa sunulan ürünler, müşterilerimizin sağlıklı ve kaliteli bir şekilde faydalanması için sizlere satılmaktadır. Firmamız ayrıca birçok marka ile sürekli iletişim halindedir ülke genelinde satışlarına devam etmektedir. Ambalaj sektöründe de çığır açmış bir firma olarak yani BEZ DÜNYASI olarak tüm ürünlerimizi ve kullanım şartlarını www.bezdunyasi.com üzerinden de takip edebilirsiniz. Ürün fiyatları ve detaylı özellikleri de sitemizde mevcuttur. Ayrıca BEZ DÜNYASI olarak tüm ürünlerimizde ücretsiz kargo imkânlarından sizleri yararlandırıyoruz. Firmamız %100 müşteri memnuniyeti kapsamında sizlere en sağlıklı ve hijyen ürünleriyle hastalarınıza daha etkili bir bakım yapabilmeniz adına çalışmalarına devam ediyor.

Selpak vücut temizleme mendili BEZ DÜNYASINDA ayrıcalıklı özellikleriyle satışa sunulmaktadır. Ürünümüzü istediğiniz boyda sipariş verebilirsiniz. Kokuyu tam olarak gideren ve etkili bir hijyen sağlayan özel formülü sayesinde, banyo yapılamayan dönemlerde vücut temizliği için kullanılan etkili bir üründür. Selpak vücut temizleme mendili cildi tam olarak nemlendirirken, tahrişten koruyan aloevera pro-vitamin B5 ve E vitamini de içermektedir. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkânımız devam etmektedir. Bir pakette bu üründen 24 adet bulunur ve bir kolide ise 6 paket selpak vücut temizleme mendiline sahip olabilirsiniz.

-          Maksimum kolaylık sağlar: Durulama gerektirmez ve kullan-at özelliğine sahiptir.
-          Ultra hijyenlik sağlar: Petek dokulu pamuksu bir yüzeye sahiptir ve gerçek hijyen sağlayan su bazlı solüsyon özelliktedir.
-          Koku gidericidir: Kokuyu tam olarak giderir ve ferahlık verir.
-          Cilde dost bir yapıdadır: Cildi nemlendirir ve tahrişlerden korur.

BEZ DÜNYASI firmamızdan satın alacağınız tüm ürünler en düşük fiyat garantisiyle sizlere ulaştırılır. Yine belirtmek gerekirse aldığınız en küçük üründe bile kargo ücretsizdir. Sadece vücut temizleme değil; saç yıkama boneleri, bone eldiven ve koruyucular ve hasta bezleri konusunda da sizlere en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlayabilen ve tüm ürünlerinde aynı hizmeti sunan firmamız, ürünlerinin tamamını garanti kapsamında sizlere ulaştırır. Farklı firmaların aksine, tüm ürünlerimiz internet sitemizde detaylı olarak açıklanmıştır. Bu anlamda sizlere ve hastalarınıza en sağlıklı hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Birçok kategoride etkili ve kaliteli bir hizmet veren BEZ DÜNYASI ile hastalarınızın sağlığını koruyabilir ve farklı vücut temizleme ürünleriyle de hastalarınızın temizlik ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Her zaman sizlere sadece bir telefon kadar uzak olan firmamıza taleplerinizi bildirebilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız ürünlerle ilgili şikâyetlerinizde firma yönetimi tarafından değerlendirilmekte ve tarafınıza geri dönüş sağlanmaktadır. Farklı ürün ve kategorilerde kaliteli bir hizmet almak isteyenler firmamızla iletişime geçebilir. Zaman zaman düzenlenen kampanyalarla da siz değerli müşterilerimize en güzel hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. BEZ DÜNYASI olarak garanti kapsamında tarafınıza iletilen ürünlerin tamamını rahatlıkla kullanabilir ve hastalarınızda da her anlamda tavsiye edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder