24 Aralık 2014 Çarşamba

Bebeklerde Alt Temizliği

 Bebeklerde Alt Temizliği



 Bebeklerde Alt Temizliği

 Bebeklerde Alt Temizliği

BEBEKLERDE ALT TEMİZLİĞİ

      Bebeklerde, özellikle yeni doğan bebeklerde alt temizliği yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bunların arasında en önemlisi bebeklerin vücudu çok hassas olduğu için büyükler gibi her türlü kimyasal ve alkol bazlı ürünleri vücutlarında kullanmamalıyız. Bunun için bebeklerin bezlerini değiştirdiğiniz zaman alt temizliği için mutlaka SAF PAMUK kullanılmalıdır.
Ilık suya bir miktar pamuk ile ıslattıktan sonra alt bezini değiştirme esnasında bebeğinizin poposunu pamuk ile temizleyebilirsiniz. En sağlıklı ve en güvenilir yöntem budur.
Islak mendillerin çoğunda alkol, paraben bazlı olduğu için bebeğinizin vücuduna zarar verebilir. Bazı ıslak mendiller alkol bazlı olmadıkları halde içinde bulunan paraben malzemesi bebeğinizin vücuduna zarar verebilir. Her türlü ıslak mendilli kullanmayınız. Şayet ıslak mendil kullanacaksanız markasına güvendiğiniz firmaların mendillerini tercih ediniz.

         En doğal temizlik pamuk ve ılık su ile yapılan temizliktir. Bunu asla unutmayınız.
Peki, pamuk nereden alınır ve bebekler için nasıl pamuk tercih edebiliriz?
www.bezdunyasi.com internet sitesine vereceğiniz sipariş ile evinize kadar hiçbir kargo ücreti ödemeden gönderiyoruz.


       Alacağınız pamuk rulo halinde olmalıdır. Rulo halinde olan pamukları kullanmak çok rahattır. Ayrıca hijyen açısından tek kullanımlık eldiven türünden ihtiyaçlarınızı yine www.bezdunyasi.com adresinden vere bilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder