15 Aralık 2014 Pazartesi

En Kaliteli Hasta Bezi






 En Kaliteli Hasta Bezi

 En Kaliteli Hasta Bezi En Kaliteli Hasta Bezi



EN KALİTELİ HASTA BEZİ

Türkiye’de çok değişik markalar altında, birçok hasta bezi üretilmektedir. Kaliteli -kalitesiz birçok marka piyasada dolaşmaktadır. Peki, hastamız için en güzel ve kaliteli hasta bezi alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir:

1-Hasta bezinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, dış yüzeyinin mutlaka ve mutlaka tekstil yüzeyli yani %100 pamuk olması. Bunun nedeni ise plastik yüzeyli hasta bezleri hastanın vücudunda kızarıklık, alerji ve yara yapar. Özellikle yazın hastanızın pişik olma olasılığı çok yüksektir. Pamuk olan hasta bezleri kesinlikle alerji, pişik ve yara yapmaz.
2-Islaklık göstergesi olmalı. Özellikle yatalak hastalar için yan bantları açmadan bezin dolu olup olmadığını ıslaklık göstergesi olan bezleri kullanarak bakmanız sizleri çok rahatlatacaktır.
3-İçinde bulunan mikro kapsül oranı fazla olan tercih edilmeli.
Orta boy hasta bezleri için 4 damla
Büyük boy hasta bezleri için 5 damla
En iyi ve ideal ölçüdür. Bu ölçü üzerinde yazılı olan hasta bezlerini tercih ediniz. Bu bilgi olmayan hasta bezleri çok az idrar almaktadır ve kalitesi düşük olan bez sınıfına girer.
4-Ürün mutlaka sgk kurumuna bağlı olmalı ve sgk dan geri ödemeli olmalıdır.SGK dan geri ödeme ile ilgili olarak www.hastabeziraporu.com adresini ziyaret ede bilirsiniz.

Bu özellikleri hepsini incelediğiniz zaman SELPAK hasta bezlerinin tüm bu özelliklerin hepsini taşıdığını görmekteyiz. Eczacıbaşı ilaç tarafından üretilen selpak hasta bezinin Türkiye’de satılan diğer hasta bezlerinden daha kaliteli olduğu söylememize gerek yok çünkü Eczacıbaşı ilaç sanayisi kendi markasını zedeleyecek en küçük nokta hata bile yapamaz. Günümüzde halen kâğıt grubundaki başarısı devam etmektedir.
İzmir ana bayisi olarak selpak marka hasta bezlerini www.bezdunyasi.com adresinden ücretsiz kargo ile tedarik ede bilirsiniz.
BEZ DÜNYASI firmasından alacağınız her ürün ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiyoruz. BEZ DÜNYASI Firması MEL AMBALAJ VE MEDİKAL GIDA İTH İHR SAN VE TİC LTD ŞTİ KURULUŞUDUR

2 yorum: