8 Nisan 2015 Çarşamba

İziwash Renk Koruyucu Mendil


İZİWASH RENK KORUYUCU MENDİL

İziwash renk koruyucu mendil sayesinde artık çamaşırlarınız tam koruma.İziwash renk koruyucu mendil renkli çamaşır yıkadığınız zaman çamaşır makinezin içine 1 adet mendil atarak çamaşırlarınız tam garantili olarak yıkaya bilirsiniz.

Bildiğiniz gibi renkli çamaşır yıkadığınız zaman çamaşırlarınız renk verdiği zaman diğer çamaşırlarınıza bulaşır. Ve en çok sevdiğiniz çamaşırlarınız boya alır. Bu tür durumlarda çamaşır makinasına koyacağınız 1 adet renk koruyucu mendil sayesinde çamaşırlarınız renk verdiği zaman mendilin üzerinde bulunana özel mikro cipler sayesinde bütün renkler mendil üzerinde toplanır böylelikle diğer çamaşırlarınıza renklerin karışmasına engel olur.

Bu mendili sadece renkli çamaşırlarda değil beyazlar çamaşır yıkadığınız zaman bile kullana bilirsiniz. Sadece beyazları yıkadığınız zaman makinanıza koyacağınız 1 adet iziwash renk koruyucu mendil sayesinde çamaşırlarınız kar beyazı gibi bembeyaz yapar.

İziwash renk koruyucu mendillerini artık güvenilir bir şekilde www.bezdunyasi.com adresinden alabilrsiniz.Bu adresten alacağınız bütün ürünler ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiyoruz.

İziwash renk koruyucu mendilleri ev hanımları çok kullandığı gibi aynı zamanda gurbette okuyan öğrenciler içinde çok ideal bir çözümdür.

İziwash renk koruyucu mendiller için sizi www.bezdunyasi.com adresine bekleriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder