6 Nisan 2015 Pazartesi

Külotlu Hasta Bezi



Külotlu Hasta Bezi

Külotlu hasta bezi genellikle yürüyen hastalar için çok idealdir. Nedeni ne bakıldığı zaman yürüyen hastalar için çıkarılması ve giyilmesi en rahat üründür. Özellikle idrara çok çıkan kişiler için en iyi çözümdür. Diğer hasta bezleri bel bantlı olanlar yürüyen hastalara çok tavsiye etmiyoruz. Nedeni ise tuvalete gidildiği zaman çıkarılması ve giyilmesi biraz zordur.
Hasta bezi aldığınız zaman dikkat edilmesi gereken başka konu ise almış olduğunuz hasta bezinin dış yüzeyinin kesinlikle tekstil yüzeyli olmalıdır. Nedeni ise dış yüzeyi plastik yüzeyli olan hasta bezleri sağlık açısından zararlıdır. Özellikle Sıçak havalarda insan vücudunda kaşıntı yara ve pişik yapar.
Külotlu hasta bezinde en kaliteli olarak depend hasta bezini tavsiye ederiz. Bu ürünleri en uygun fiyatta ala bileceğiniz tek adres www.bezdunyasi.com adresidir. Özellikle bu adres den alacağınız bütün ürünler en düşük fiyat garantili ve ücretsiz kargo ile evinize kadar teslim ediliyor.
Hasta bezlerinde özellikle ekonomi açıdan insanlara çok yük olmaktadır. Hasta olan kişiler mutlaka hasta bezi raporu çıkarmalarını tavsiye ediyoruz. Hasta bezi raporu çıkarıldığı zaman aylık 85 tl sgk tarafından geri ödemesi bulunmaktadır. Hasta bezi raporunun nasıl çıkaracağı konusunda en iyi bilgi ve aklınıza gelen bütün sorularınızın cevabı www.hastabeziraporu.com adresinden öğrene bilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder