28 Ağustos 2014 Perşembe

Depend Külotlu Hasta Bezi

 Depend Külotlu Hasta Bezi


Depend  Külotlu Hasta Bezi  Bez Dünyası

Depand Külotlu Hasta Bezlerini en uygun koşullarda bula bileceğiniz tek adres www.bezdunyasi.com adresidir.Bunun nedenlerine baktığınız zaman www.bezdunyasi.com  Mel Ambalaj ve Medikal Gıda İth.İhr.San ve Tic.Ltd. Şti tarafından 2007 yılından beri bu işi yapmaktadır.Türkiyede birçok ünlü firmaların ana bayiliğini yapmaktadır.Depend Külotlu Hasta Bezi,Vigo Hasta Bezi ve Selpak marka hasta bezlerinin İzmir ana bayi ve toptancılığını yapmaktadır.
Bizler satmış olduğumuz bütün ürünlerde ilk önce kalite daha sonra bayilik anlaşması yaparak sizin gibi son kullanıcılara en düşük fiyat garantili olarak ürünlerimizi gönderiyoruz.Bayisi olmadığımız ve kalitesi uygun olmayan hiçbir ürünü biz satmıyoruz.
Depend Külotlu Hasta bezleri direk olarak  ABD tarafından Türkiye’ye ithal edilmektedir.Dünya piyasasında en çok satılan külotlu hasta bezi sınıfına girmektedir.Tekstil yüzeyli inçe oluşu ve bayan erkek ayrımı olmasından dolayı Dünya da en çok satılan külotlu hasta bezi ulmuştur.En çok sevilen özelliği bayanlar ve erkekler için ayrı olarak üretilmesidir.
Türkiye piyasasının külotlu hasta bezi sınıfında piyasanın %60 ını Depend Külotlu Hasta Bezi karşılamaktadır.Türkiye de bu büyük Pazar lideri olan Depend  Hasta Bezleri seçmemizdeki en önemli nedenidir.Sizlere en düşük fiyat garantisi ve ücretsiz kargo ile www.bezdunyasi.com adresine bekliyoruz.

Depend Hasta Bezlerinin dış yüzeyinin tekstil yüzeyli olması özellikle yazın hastalarda pişik terleme yara gibi nedenler yapmamaktadır.Özellikle hasta bezi kullanan kişiler mutlaka tekstil yüzeyli hasta bezi kullanmalıdırlar.Aksi takdirde hastanın vücutunda meydana gelen yaraları iyleştirmek ve tedavi etmek için tonlarca ilaç ve para harcamanız gerekirki Bez Dünyasi Ailesi olarak hastalarımıza tekstil yüzeyli hasta bezi kullanmalarını tavsiye ederiz.

 Depend Külotlu Hasta Bezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder