26 Ağustos 2014 Salı

Selpak Mesane Pedi Bez Dünyasi

 Selpak Mesane Pedi Bez Dünyasi


Selpak Mesane Pedi
Eczacıbaşı İlaç Sanayinin üretmiş olduğu mesane pedi piyasadaki tüm petlerden farklıdır.En önemli özelliği içindeki emici kapsüllerin fazla olmasıdır.
Bez Dünyası olark bizler bu tür mesane pedlerini özellikle külotlu hasta bezi kullananlara tavsiye ediyoruz.Özellikle akşamları mutlaka kullanmalıdırlar.Nedenine gelince külotlu hasta bezi marka bakılmadan yan bantlı hasta bezlerininden oldukça pahalıdır.Bir çok hasta külotlu hasta bezlerinin pahalı olmasından dolayı cok şikayet etmektedirler.
Hastalarımızın çoğu külotlu hasta bezlerinin içine 1 adet mesane pedini yapıştırarak kullanmaktadırlar.Sanki o bunun yedeğimiş gibi hasta çok idrar kaçırdığı zaman sadece külotun içinde bulunan mesane pedini alarak çöpe atılmakta ve böylelikle külotlu hasta bezi cok daha fazla süre kullanıla bilinmektedir.
Selpak mesane pedi normal kadınların günlük olarak kullandıkları petlerde farklıdır.Mesane pedi daha fazla sıvıyı alırken normal kadınların kullanmış oldukları pedler cok az sıvı almaktadır.Bu sebepden dolayı kadın pedi ile mesane pedi karıştırılmamılıdır.Bez Dünyası olarak satmış olduğumuz ve ana bayiliğini yapmaktayız.Fiyatlarımız piyasa koşullarının altındadır. www.bezdunyasi.com  adresinden ücretsiz kargo ile sipariş vere bilirsiniz.Ürünümüzü daha ucuza bulduğunuz zaman mutlaka bizlere bildiriniz.Bez Dünyası firması olarak bayisi olmadığımız hiçbir ürünü satmamaktayız.
Bayiliğini Yaptığımz Ürünler
Depend Külotlu Hasta bezi
Selpak Hasta Bezi
Selpak Mesane Pedi
Selapak Saç Yıkama Bonesi
Selpak Vüçut Temizleme Lifi
Sabunlu Köpüklü Vüçut Temizleme Lifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder