29 Ağustos 2014 Cuma

Ucuz Hasta Bezi



Yatalak hastalar ve bez kullanılan insanlar için en önemli konulardan beri güvenilir bir şekilde en  ucuz olarak hasta bezi nereden ala bilirim
. Bu çok önemli konulardan biridir. Malum bu tür olaylarda aniden ve hazırlıksız olarak insanlar yakalandıkları için nereden nasıl alacaklarını bilmemekte ve bulundukları şehrin bütün hipermarket ve medikal gibi bütün dükkanları günlerce dolaşmaktadırlar. Oysaki günümüz teknolojik çağında bu kadar zahmet ve eziyet çekmeye gerek yok.

İstediğiniz kadar dolaşın tek olarak en ucuz hasta bezini yine internet ortamından satın ala bilirsiniz. Sizin aklınızdan belirlemiş olduğunuz markayı sizin standartlara uygun gördüğünüz markayı Google internet çubuğuna ürünün adını yazarak bula bilirsiniz veyahut Google internet çubuğuna hasta bezi ile ilğili yada ürünle ilgili değişik kelimelerle bulmanız mümkündür. İnternet ortamında ucuz bulmanızın nedeni ise internet ortamında rekabet ortamının yüksek olmasından dolayı internetten bu tür hasta bezlerini uygun ve ucuz bulmanız mümkündür.
www.bezdunyasi.com wep sitemiz bu mantık ile çalışmakta ve sizin için piyasanın en kaliteli hasta bezini bularak direk bu bezin ana bayiliğini alarak size en ucuz bir şekilde ücretsiz kargo sistemi ile evinize kadar gönderiyoruz.
İnternetten alışveriş yapınca dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Alışveriş yapmış olduğunuz wep sitesi sizce güvenli midir ? Bu birçok kişi tarafından en önemli konulardan biridir. Bunu anlamanız için yapılacak tek şey vardır.
Alışveriş yapacağınız internet sitesinde iletişim bilgileri  sabit telefon bilgileri var mı ? Alışveriş yapacağınız wep sitesinin sahibinin firma bilgileri var mı ? Bu kişi bulunmuş olduğu ilin vergi dairesi ve ticaret odasına kayıtı var mı ? Bu tür bilgileri olmayan firmalar maalesef güvenli değildir. İnternet ortamında firmanın vermiş olduğu iletişim bölümünde ki firma bilgileri direk firmanın bulunduğu yerin vergi dairesi ve ticaret odasından sorgulaya bilirsiniz. Şahıs adına acılan wep sayfaları maalesef güvenli değildir.Örnek verilecek olursa
www.bezdunyasi.com  wep sitesinden alışveriş yapacaksınız. İletişim bölümünde 

Mel Ambalaj ve Medikal gıda ith.ihr.san ve tic.ltd.şti
İzmir çiğli vd 614 051 89 80
İzmir ticaret odası 122350
Adres: 1775 sokak no:203/a KARŞIYAKA-İZMİR
Tel&faks: 0232 369 45 00

Bu şekilde firma ismi adresi telefon vergi numarası ve ticaret odası numaraları olmalıdır.Banka bilgilerinde özellikle firma adına ödeme çıkarılmalıdır.Şahıs ve isim olarak havale çıkarılması uygun değildir.
Bunun dışında wep sayfasının kredı kartı ödeme kısmında mutlaka Dünyaca kapul edilen 3G  ödeme sistemi olmalıdır.3G ödeme sistemi nedir ?
3G ödeme sisteminde kartınızın üzerindeki bütün bilgileri girdikden sonra cep telefonuza bir şifre gelmektedir.Bu şifreyi alışveriş yapmış olduğunuz siteye girdikden sonra alışverişiniz onaylanır.Bu sistem bütün Dünya tarafından kapul görmüş bir sistemdir.Bununla birlikde alış veriş yapmış olduğunuz site şayet bir bankanın sanlpostunu kullanıyorsa o site tam dünya standartalarında güvenilir bir site olarak göre bilirsiniz
www.bezdunyasi.com  selpak depend ve vigo marka hasta bezleri ve hasta bakım ürünlerinin ana bayiliğini yapmaktadır.Bizler bayisi olmadığımız hiçbir ürünü satmamaktayız. wwçbezdunyasi.com 3G güvenlik sistemi ve ing bankasının sanal postunu kullanmaktadır.Bunlar hepsi sizin güvenliğiniz için.Sizlere şididen güvenilir ve huzur içinde bir alış veriş dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder