27 Ağustos 2014 Çarşamba

Vücut Temizleme Süngeri ve Lifi

 Vücut Temizleme Süngeri ve Lifi


VÜCUT TEMİZLEME LİFİ VE SÜNGERİ
Yatalak hastalar için düşününmüş olan vücut temizleme lifi ve süngeri yatalak hastalar için cok ideal bir üründür.Bu ürün www.bezdunyasi.com tarafından ücretsiz kargo ve en düşük fiyat garantili olarak satılmaktadır.Ürünümüz lifli sünger şeklinde  olup içinde Hindistan yağı bulunmaktadır.Cok az bir  suyu life süngere değdirdiğiniz zaman lif köpürmeye başlar.Bu sayede yatalak hastlarınız yatağında vücutunu köpüklü lif sayesinde yıkaya bilirsiniz temizleye bilirsiniz.Bu ürünü kullanan hatalara Selpak Vücut Temizleme Havlusunu tavsiye ediyoruz.
Köpüklü lif ile hastanın vücutunu temizledikden sonra Selpak Vücut Temizleme Havlusu ile hastanın vücutunu temizlediğiniz zaman hastanıza banyo yaptırmanıza gerek yok banyodan çıkmış gibi tertemiz olur.Selpak Vücut Temizleme Havlusunu yine ücretsiz kargo ve en düşük fiyat garantili olarak www.bezdunyasi.com adresinden tedarik ede bilirsiniz.
Köpüklü temizleme lifini özellikle hastalarınızın bezlerini değiştirdiğiniz zaman alt kısımlarını ve uzuvlarını temizlemede kullana bilirsiniz.Böylelikle hastanız tam anamıyla hijyen sağlamış olursunuz.
Bez Dünayası Ailesi olarak bizler bu ürünü sadece yatalak hastalar için değil herkez için tavsiye ediyoruz.Özellikle çocuklu anneler çantalarında mutlaka taşımaları gerekmektedir.Örneğin parkda çocuğunuz oyun oynarken elimi kirlendi hemen 1 adet temizleme lifine az miktar su değdirerek çocuğunuzun elini temizleye bilir hijyen sağlaya bilirsiniz.
Bir başka örnek verirsek dışarıda lokantaya gittiniz lokantanın sabunu kullanmak istemiyorsunuz.Hemen bu sünger sayesinde elinizi köpüreterek yıkaya  bilirsiniz.
Bez Dünyası olarak www.bezdunyasi.com online alışveriş sitemizde satmış olduğumuz bütün ürünler en düşük fiyat garantili olarak satmaktayız.Sitemizde bayisi olmadığımız hiçbir ürünün satışını yapmamaktayız.İster 1 adet ister 10 koli alınız evinize kadar üçretsi kargo ile gönderiyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder