25 Ağustos 2014 Pazartesi

Selpak Vüçut Temizleme Havlusu

 Selpak Vüçut Temizleme Havlusu



Selpak Vücut Temizleme Havlusu Eczacıbaşı ilaç sanayi grupunun üretmiş olduğu tamamen yatalak hastalar ve banyo yapılmayan dönemlerde kullanmak üzere içinde paraben alkol ve sls içermeyen hijyenik vücut temizleme havlusu tamamen yatalak hastalar ve banyo yapılmayan dönemlerde kullanılan bir üründür.Bu ürünüzü www.bezdunyasi.com adresinden en düşük fiyat garantili ve ücretsiz kargo ile tedarik ede bilirsiniz.

Selpak temizleme havlusunun diğer ıslak havlu ve mendillerle karıştırılmaması gerekiyor.Her iki ürün bir birinden tamamen farklıdır ve kullanım yerleride ayrıdır.Yatalak hastalar devamlı yatakda yatıkları için vücutlarında yara pişik ve alerjik olmaları gayet doğaldır.Bu tür hastaların vücutlarını tamamen paraben,alkol ve sls içermeyen vücut temizleme bezleri kullanılmalıdır.Piyasada 1 tl ile 3 tl arasında satılan ıslak mendiller hastalarınıza zarar verir.Bu tür ıslak mendilleri kullanmanızı bez dünyası olarak tavsiye etmiyoruz.Piyasada mutlaka ismi tanınmış tse iso ve üretim izin belgeleri olan ıslak mendilleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.BEZ DÜNYASI firması olarak selpak markasını seçmemizin tek nedeni SELPAK YAPARSA EN İYİSİNİ YAPAR .Yılların firması olmasına rağmen halen selpak marka havlu kağıt peçete gruplarında devamlı piyasa liderliğini korumaktadırlar ve böyle büyük firmallar kesinlikle isimlerini zedeliyecek hiçbir şey yapamazlar.
Yatalak hastalar için ala bileceğiniz tek isim SELPAK VÜÇUT TEMİZLEME HAVLUSU DUR.Bu ürünü en uygun fiyatta alçağınız tek adres www.bezdunyasi.com. Ücretsiz kargo ile ve en düşük fiyat garantili olarak evinize kadar gönderiyoruz.
 Selpak Vüçut Temizleme Havlusu

Bu ürünü sadece yatalak hastalar değil bütün herkez kullana bilirler.Özellikle  yazın sıcaklarda cok terlediğiniz zaman kendinizde kullana bilirsiniz.Bir mendil normal ıslak mendillerin iki katı büyüklüğündedir.Bunla hastanın vücutunu temizlediğiniz zaman hastanıza banyo yaptırmanıza gerek yok banyodan çıkmış gibi tertemiz ve bütün mikropları temizlenmiş olur.Hastanız banyodan çıkmış gibi ferahlık sağlar.
Demin dediğimiz gibi bu ürünü yatalak olmayan insanlarda kullana bilir cok açil dışarı çıkmanız gerekiyor banyao yapacak vaktiniz yok yada ortam müsait değil hemen paket içinden 1 adet mendil çıkarın ve vücutunuzu temizleyin banyodan çıkmış gibi tertemiz olursunuz.
Bu ürünün yanında www.bezdunyasi.com olarak vücut temizleme lifini tavsiye ediyoruz.Bu ürün az bir su değdiği zaman hemen köpürür ve bu sayede hastanızı yerinde yatağında vücutunu sabunlu köpüklü lif ile temizleye bilirsiniz en sonunda selpak vücut temizleme havlusu ile sildiğiniz zaman tam bir hijyen sağlarsınız.
Bez Dünyası ailesi olarak sizlere bu ürünleri en düşük fiyat garantili olarak sunmakta ve satışını yapmaktayız.Neden en düşük fiyat garantisi biz bayisi olmadığımız hiçbir ürünü satmıyoruz.Kalitesine güvenmediğimiz hiçbir ürün bizim sitemize giremez ve satışını yapmayız. www.bezdunyasi.com bu yüzden dolayı sizlere en düşük fiyat garantili ve ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiyoruz.
Bayiliğini Yaptığımz Ürünler
Depend Külotlu Hasta bezi
Selpak Hasta Bezi
Selpak Mesane Pedi
Selapak Saç Yıkama Bonesi
Selpak Vüçut Temizleme Lifi
Sabunlu Köpüklü Vüçut Temizleme Lifi
www.bezdunyasi.com  

 Selpak Vüçut Temizleme Havlusu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder