13 Kasım 2015 Cuma

Canped Külotlu Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında



Canped  Külotlu Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

BEZ DÜNYASI firması tüm temizlik ve hasta bakım ürünleriniz için son zamanların en çok tercih edilen ve sağlıklı hasta malzemelerini sizlere ulaştırıyor. Ayrıca Canped külotlu hasta bezini de en hijyenik şartlarda müşterilerimize ücretsiz kargo aracılığıyla ulaştırmaktadır. Tüm yatalak ya da ayakta tedavi gören hastalarımızın ve bireysel müşterilerimizin bu anlamdaki ihtiyaçlarına cevap veren ve müşteri memnuniyetinizi %100 olarak sağlamayı amaçlayan BEZ DÜNYASI sayesinde kaliteli bir hizmet sizleri bekliyor. Ayrıca Canped külotlu hasta bezi ürünüyle ilgili detaylı bilgileri ve fiyat listesini de internet sitemiz olan www.bezdunyasi.com üzerinden kontrol edebilirsiniz. Daha birçok sağlık ürünü hakkındaki detaylar da sitemizde bulunmaktadır. %100 müşteri memnuniyetini sağlamak adına, satın alacağınız en küçük üründe bile tamamen ücretsiz kargo hizmetimizi sizlerle buluşturuyoruz. Tüm öneri ve taleplerinizi kısa sürede yanıtlıyor ve hastalarınıza en sağlıklı ve kaliteli ürünleri ulaştırmaya etmeye devam ediyoruz.

Canped emici külot hasta bezinin özelliklerine bakacak olursak, birbirinden güzel ve etkili koruma yöntemleriyle donatılmıştır. Genel özellikler;

-          Canped hasta bezleri külot şeklinde tasarlanmıştır ve bu sayede hem giyilmesi hem de çıkarılması çok kolaydır.
-          Canped hasta bezi yürüyen hastalar için çok ideal bir kullanım sağlar.
-          Günümüzde en çok tercih edilen külotlu hasta bezidir.
-          Külotlu hasta bezi yapısıyla birlikte ekstra çamaşır giymenize gerek kalmaz.
-          Pratik bir kullanım vardır. Bu özelliği sayesinde sadece yatalak hastalar için değil ayakta tedavi gören hastalar için de kullanılabilir.
-          Islaklık göstergesine sahiptir ve bu sayede bez değişim zamanını rahatlıkla görebilirsiniz.
-          Kullanımı sonrasında yanlarda bulunan dikişli kısımlar sayesinde rahatlıkla çıkarılır ve atılır.
-          Dermatolojik testlerden geçirilmiş ve tam onay almıştır.
-          Paket içerisinde 10 adet emici Canped Külodu bulunuyor. Koli içinde ise 8 paket olarak tarafınıza sunuluyor.
-          Hasta bezleri arasında Canped, büyük bir kitle tarafından kullanılmaktadır.

Bu konuda ekstra hijyen ve kolaylık sağlayan Canped Külotlu hasta bezi ürünü ayrıca cilde dost ve kokuyu giderme özelliğine de sahiptir. %100 memnuniyet garantisini de ürünümüzle birlikte sizlere aktarıyoruz. Ayakta hastalar için tavsiye edilen bu hasta bezi, hastaların en zor zamanlarda kullanabileceği sağlıklı ve kaliteli bir ürün olarak talep ettiğiniz her adrese ücretsiz olarak gönderilmektedir. Canped külotlu bez dışında birçok ürün de sizlere en sağlıklı ve hijyen koşullarda ulaştırılmaktadır. Bununla beraber uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerimizi de tüm müşterilerimize kaliteli bir hizmet olarak sağlıyoruz. Renk koruyucu mendil, yatak koruyucular ya da vücut temizlik ürünleriyle de hastalarımıza yardımcı oluyor ve kişisel temizliğinize daima özen gösteriyoruz. Ürünlerimizin kalite kontrolü de kargoya verilmeden önce tekrar sizler için kontrol edilerek adreslerinize ulaştırılmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder