13 Kasım 2015 Cuma

Rulo Pamuk Artık Bez Dünyasında

 pamuk


Rulo Pamuk Artık Bez Dünyasında

Kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen ve siz değerli müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünlerle beraber hizmetlerine devam eden BEZ DÜNYASI, Rulo pamuğu da sizlerle buluşturuyor. Her konuda geliştirilmiş olarak sizlere sunulan ürünlerimizden olan rulo pamuklar, hastalarınızı en sağlıklı koşullarda bakımının sağlanması için gerekli olan malzemelerden biridir. 2008 yılından bu yana hizmet veren ve bu konudaki deneyimlerini değerli müşterileriyle zenginleştiren BEZ DÜNYASI olarak sağlık ve temizlik ürünlerinde öncü firma olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. BEZ DÜNYASINDA satışı gerçekleştirilen tüm sağlık ürünlerini, ürünlerin ücret ve detaylı özellikleriyle birlikte daha birçok konuda bilgi sahibi olmak adına www.bezdunyasi.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ürünlerimizi site üzerinden de hızlı bir şekilde sipariş edebiliyorsunuz. İsterseniz sitemizin altında iletişim sayfamızdan telefon aracılığıyla da bizlere ulaşabilirsiniz. BEZ DÜNYASININ bu sektörde hizmet veren diğer şirketlerden farkı ise; alacağınız tek bir ürünün bile kargo hizmetinin tarafımızdan karşılanacak olmasıdır. Bu konuda gerekli müşteri memnuniyetinizi sağlayarak hızlı ve güvenilir bir şekilde sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Rulo pamuk bezinin özelliklerine bakacak olursak;

-          Her türlü amaca uygun olarak kullanılabilmektedir.
-          Rulo halinde sizlere ulaştırılan pamuğun ağırlığı net 1 kg’dır.
-          Yatalak hastalar için kullanılabilecek en önemli malzemelerden biridir.
-          Bebeklerde de kullanımı tavsiye edilir. Çünkü ürünümüzde herhangi bir kimyasal madde olmadığı için bebek altı temizliğinde ılık bir su ile ıslatılarak kullanılabilmektedir.
-          Yatalak durumda olan hastalar da ise bezlerin yetersiz olduğu durumlarda rulo pamuk yardımıyla temizlik sağlayabilirsiniz.
-          Firmamız bu üründe de yine en düşük fiyat garantili ve tamamen ücretsiz kargo sistemi ile adresinize kadar ürünü ulaştırmaktadır.

BEZ DÜNYASINDAN sipariş vereceğiniz her ürün, en ekonomik fiyat garantisiyle sizlere sunulur. Sadece rulo bezi değil; yatak koruyucu alezler, vücut temizleme ve renk koruyucu mendiller ile de farklı ürünlerimizle kaliteli hizmet veriyoruz. Bunlarla birlikte sarf malzemeler ve galoş bone eldiven hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. Kısa süre içerisinde ücretsiz olarak vereceğiniz adrese ulaştırılan ürünlerimiz tamamen %100 müşteri memnuniyetinizi sağlamak için tüm kalite ve sağlık kontrolleri yine tarafımızdan yapılarak kargoya veriliyor. Bu konuda yapmanız gereken tek şey firmamızla hızlı bir şekilde iletişime geçerek ihtiyacınız olan ürünün siparişini vermektir. Ayrıca son derece gelişmiş ve kaliteli hizmet anlayışımızla birlikte ambalaj sektöründe de güvenilir bir hizmet sunmaya devam ediyoruz. İhtiyacınız olan her boyutta sağlık ürünlerimiz ve toptan perakende satışlarımız ile en ekonomik fiyatlarımızı BEZ DÜNYASI üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bu konuda ve tüm ürünlerimizde hızlı bir şekilde sizlere hizmet veren firmamızın www.bezdunyasi.com adlı internet sitesinden belirli aralıklarla sizler için düzenlenen indirim kampanyalarını takip ederek ekonomik bir hizmet alabilirsiniz. BEZ DÜNYASI olarak her daim hastalarınızın yanında olmaya devam ediyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder