13 Kasım 2015 Cuma

Giggles Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında




Giggles Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

BEZ DÜNYASI firması olarak sizlere her zaman en sağlıklı ve en kaliteli hasta bezleri  ürünlerini sunmaya devam etmekteyiz. Bu konuda sizlerle paylaştığımız Giggles hasta bezleri artık firmamız aracılığıyla sizlere sunuluyor. Sadece hasta bezleri kategorisinde değil, daha birçok kategoride kaliteli ve sağlıklı bir hizmet almak istiyorsanız ürünlerimizi www.bezdunyasi.com adlı internet sitemizden de takip edebiliyorsunuz. Talep ettiğiniz sağlık ürünleri tamamen ücretsiz kargo garantisi ve güvencesi altında adresinize teslim ediliyor. 2008 yılından beri sağlıklı bir hizmetin adresi olan BEZ DÜNYASI, alanında öncü firmalar arasında kaliteli bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Firmamızın iletişim bilgilerine internet sitemizden ulaşabilir ve dilediğiniz ürünün siparişini hızlı bir şekilde verebilirsiniz.
Giggles hasta bezi ürününün çokça tercih edilmesi anlamında birçok özelliği taşıdığını belirtmek isteriz. Yine tek bir Giggles hasta bezi için ücretsiz kargo hizmetlerimizden faydalanabileceğinizi unutmayın. Ürünümüz ayrıca tekstil yüzeyli külot şeklinde sunulmaktadır. Ürün özelliklerine bakacak olursak;
-          Paket içerisinde 30 adet ürün mevcuttur.
-          Bir kolisinde ise 4 paket vardır.
-          Tekstil yüzeylidir ve dış kısmı %100 pamuktan üretilmiştir.
-          Güçlendirilmiş çift katlı selüloz sayesinde emilim hızı yüksektir.
-          Hastada kullanımlardan sonra herhangi bir pişik durumu ya da kızarıklık söz konusu değildir.
-          Ekstra emici yeşil bölgesi sayesinde gece kullanımlarına uygundur ve sıvı alım miktarı da oldukça yüksektir.
-          Bariyerli yapısı bulunur ve sıvı dışarı çıkamaz.
-          Yapışkanlı olarak üretilen bez bandı sayesinde yatalak hastalar için kullanılır. Ayrıca değiştirilmesi ve kontrolü de kolaydır.
Firmamızdan sipariş edeceğiniz ürünlerin hepsi en düşük fiyat garantisi altında sizlere sunulmaktadır. Firmamızın ayrıca %100 müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ve hastalar için son derece kaliteli ve markalı ürünleri tarafınıza sunması dolayısıyla, hijyenik şartlarda koruma sağlanabilmektedir. Bu konuda yine www.bezdunyasi.com adresi üzerinden birçok ürün kategorisini, ürün fiyatlarını ve ürün özelliklerini incelemeniz çok kolaydır.
Saç yıkama malzemeleri, galoş eldiven kategorisi, koruyucu mendiller ve sarf malzeme ürünlerinde de sağlıklı markaların ürünlerine sahip olabilirsiniz. Birçok kategoride sunduğumuz hizmetler hakkında ayrıca öneri ve taleplerinizi de sitemizin iletişim kategorisinden bizlere bildirebilirsiniz. BEZ DÜNYASI sağlık ve temizlik ürünlerini sizlerin adresine gönderirken, ürünleri kalite kontrol standartlarından geçirdikten sonra kargoya vermektedir. Çoğu zaman siz değerli müşterilerimize sunduğumuz kampanyalı ürünlerimizden faydalanma imkânı sunduğumuzu söyleyebiliriz. En çok tavsiye edilen markaları sizlere uygun fiyatlarla ulaştıran ve bu konuda oldukça sağlıklı ve hızlı bir çözüm getiren BEZ DÜNYASI, hastalarınızın temizlik bakımlarının başarılı bir şekilde yapılması için çalışmalarına devam ediyor. Giggles hasta bezleri de hastalarınızın sağlık koşulları düşünülerek üretilmekte ve hızlı bir şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. Yapmanız gereken tek şey firmamızı aramak veya internet sitemiz üzerinden siparişleriniz vermek olacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder