13 Kasım 2015 Cuma

Renk Koruyucu Mendil Artık Bez Dünyasında

 izi wash renk koruyucu mendil

 bez dünyası

Renk Koruyucu Mendil Artık Bez Dünyasında

BEZ DÜNYASI olarak tüm hasta bakım ve hasta temizlik ürünleriniz için son zamanların en çok tercih edilen ve sağlıklı hasta malzemelerini size ulaştırıyoruz. Ayrıca Renk Koruyucu Mendil de en hijyenik şartlarda müşterilerimize ücretsiz kargo aracılığıyla gönderiliyor Renk Koruyucu Mendil ürünüyle ilgili detaylı bilgileri ve fiyat listesini de internet sitemiz olan www.bezdunyasi.com üzerinden rahatlıkla görebilirsiniz. Bununla birlikte birçok işinize yarayacak birçok sağlık ürünü hakkındaki detaylar da sitemizde bulunuyor. %100 müşteri memnuniyetini sağlamak için, sipariş vereceğiniz en küçük üründe bile tamamen ücretsiz kargo hizmetimizi sizlere sunuyoruz. Firmamız adına bizlere yönelteceğiniz tüm öneri ve taleplere de anında geri dönüş sağlayarak yine memnuniyetinizi sağlamayı amaçlıyoruz.

Renk Koruyucu Mendil firmamız bünyesinde satılmaktadır. 1 pakette 12 adet mendil bulunur ve 1 kolide de 6 adet bulunuyor. Bu ürünün en büyük özelliği ise renkli ve beyaz giysileriniz artık beraber kullanılabilecek. Çünkü renkliler ve beyazlar artık bir arada yıkanabiliyor. Yıkama esnasında giysilerinizin üzerindeki renkler suya karışacak ve diğer giysilere de işleyecektir. Bu Renk Koruyucu Mendil sayesinde artık ortaya çıkan boyalar kendi üzerinde toplanır ve giysilere bulaşmaz. Ayrıca tüm ısı derecelerinde etkilidir. Her kumaş üzerinde de kullanabilirsiniz. İster elinizde ister makinedeki yıkamalarda da kullanılabilir. Kullanım şekli de oldukça kolaydır. Renk Koruyucu Mendilini yıkayacağınız çamaşırlar beraber makinenize bırakın. Yıkama sorasında ise bu ürün fazla renkleri kendi üzerinde toplayarak diğer çamaşırlarınızın renk konusundaki ayrım görevini üstlenmektedir. Kullandıktan sonra çöpe atabilirsiniz. Satın alacağınız Renk Koruyucu Mendili sizlere ücretsiz kargo hizmetimiz ve garantili ürünlerimiz kapsamında gönderilmektedir. Bu anlamda en düşük fiyat garantili sistemlerimizle de BEZ DÜNYASI olarak tüm müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Son derece gelişmiş alt yapısı ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde kısa sürede birçok kişiye hizmet vermeyi başarmış ve 2008 yılından bu yana gösterdiği sağlık konusundaki duyarlılığı sayesinde sektörde öncü firmalar arasında yerini alan BEZ DÜNYASI, ücretsiz kargo hizmetiyle %100 müşteri memnuniyetini sağlamayı başarmıştır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda kişisel ya da hasta yakınlarınızın temizliğini sağlamak adına gerekli olan her ürün firmamızda mevcuttur. İnternet sitemizden ürünlerin tüm bilgilerine, boyutlarına ve genel özelliklerini kontrol edebilirsiniz. 7/24 hizmet veren ve sadece müşteri memnuniyetinizi sağlamak için çalışan BEZ DÜNYASI birçok kategoride de aynı hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Özel hasta temizlik ürünler, galoşlar, eldivenler, kişisel temizlik ürünleri ve belbantlı hasta bezlerinin de satışının yapıldığı firmamızda ürünleriniz çok kısa bir süre içerisinde vermiş olduğunuz adrese ulaştırılacaktır. Kalite ve güveni sizlerle buluşturan BEZ DÜNYASI ürünleri cildinize dost olarak satışa sunulur ve sağlıklı günler geçirmenizi sağlar. Bu anlamda alanında öncü olmayı başarabilmiş firmalar arasında da yerini almıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder