13 Kasım 2015 Cuma

Galoş Artık Bez Dünyasında


Galoş  Artık Bez Dünyasında

Galoşlar, kullanım alanları ve kullanımlarında her geçen gün artış görülen ürünlerdir. Temiz ve steril olmasına özen gösterilen ortamlarda kullanılmaktadır. Ayakkabı vasıtasıyla dış ortamlardan içeriye girebilecek mikropların engellenmesinde ve ortam içindeki hijyeni belirli bir seviyede tutabilmek adına galoş en pratik ve ekonomik çözümlerdendir. Ayrıca galoşlar her numara ayağa kolayca giyilebilme özelliğine de sahiptir. Galoşların kullanım alanları ise; hastaneler, diş klinikleri, ilâç firmaları, laboratuvarlar, fabrikalar, spor salonları, güzellik merkezleri, oteller, müzeler, temizlik şirketleri ve emlak sektörleri olarak geniş bir alana yayılmıştır.

Firmamızda müşterilerimiz için satışa sunulan galoşlar, aynı zamanda hastalarımızın en faydalı şekilde kullanabilmeleri için satılmaktadır. Bununla birlikte sadece sağlık ürünü kategorisinde değil, ambalaj sektöründe de verdiğimiz hizmetler sayesinde 2008 yılından günümüze kadar kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor ve hasta bezi ya da hasta bakım ürünlerinin de satışlarına devam etmekteyiz. Günümüzde sizler için gerekli olan hasta bakım ürünlerini ve sağlık malzemelerini www.bezdunyasi.com internet sitemizden inceleyebilir ve ihtiyacınız olan ürünü kısa süre içinde sipariş verebilirsiniz.
BEZ DÜNYASI olarak 1000’li 6’lı paketlerimizde 6000 adet galoşu sizlerle buluşturuyoruz. Ayrıca vakumlu poşetlerde sizlere sunulmaktadır. Firmamız üzerinden vereceğiniz siparişlerde 6 paket ve toplamda 6000 adet olan galoşu sizlere ücretsiz kargo ile göndermekteyiz. Mavi renkte gönderilen bu galoşlar kullanım alanlarınıza göre temizlik ve hijyen sağlar. Günümüzde bu kadar çok kullanılmasının sebebi tamamen sizlerin sağlığını koruma amacıyla tasarlanmıştır.
BEZ DÜNYASINDAN sipariş edeceğiniz hasta ve sağlık ürünlerini en ucuz fiyat garantisiyle müşterilerimize hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. Firmamızda mevcut olan ücretsiz kargo hizmeti sayesinde de istediğiniz adrese kadar sipariş verdiğiniz ve talep ettiğiniz ürünleri güvenilir bir şekilde gönderiyoruz. BEZ DÜNYASI bu anlamda %100 müşteri memnuniyetini sağlamakta ve ürünlerimizin tamamında aynı garantiyi sizlere sunuyoruz. Tüm kategorilerdeki ürünlerimiz ayrıca garanti kapsamında ve firmamız tarafından sizlere ulaştırılmadan tekrar kontrol edilmektedir ve sizlere sunulmaktadır. Bu konuda hizmet veren diğer firmalarda olmayan bir adet siparişlerinizde bile ücretsiz kargo imkânından faydalanabileceğiniz firmamız, bu sektörde size ve hastalarınıza sağlıklı ve kaliteli bir hizmet sunmaya devam etmektedir. Sadece galoş kategorisinde değil, daha birçok temizlik ürünlerinde de en sağlıklı hizmeti veriyoruz. Bu hizmetler arasında bulunan saç yıkama boneleri, vücut temizlik ürünleri ve hasta bezleri de son zamanlarda en çok kullanılan temizlik ürünleri arasında yerini almaktadır. BEZ DÜNYASININ online internet sitesi üzerinden ürünleri görebilir ve bu konuda sizlere sağladığımız hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca belirli dönemlerde indirime giren ürünler hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Hastalarınızı ve kendi sağlığınızı en sağlıklı bir şekilde devam ettirmek istiyorsanız BEZ DÜNYASI her zaman müşterilerinin yanındadır. Ürünlerimizden memnun kalacağınızı biliyor ve garanti kapsamındaki tüm temizlik ürünlerimizin ev adreslerinize ücretsiz olarak ulaştırıldığını tekrar söylemek isteriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder