13 Kasım 2015 Cuma

Joly Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında



Joly Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

BEZ DÜNYASINDA satışa sunulan sağlık ürünleri tamamen hastalarımızın en güzel şekilde faydalanmanız adına sizlere sunuluyor. Ayrıca birçok ülke ve marka ile sürekli irtibat halinde olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bununla birlikte sadece sağlık ürünlerinde değil, Ambalaj sektöründe de yakalamış olduğumuz tecrübeler sayesinde 2008 yılından bu yana hizmet veren firmamız, hasta bezi ve hasta bakım ürünleri satışlarını da sürdürmektedir. Tüm hasta bakım ürünlerini ve sağlık malzemelerini www.bezdunyasi.com internet sitemiz üzerinden inceleyebilir ve talep ettiğiniz ürünü kısa süre içinde sipariş verebilirsiniz. Ayrıca BEZ DÜNYASI üzerinden talep edeceğiniz her bir ürünün ücretsiz kargo ile tarafınıza ulaştırıldığını hatırlatmak isteriz.
Joly hasta bezi ürününün kendine has birçok özelliğini de sizlerle paylaşabiliriz. Türkiye’nin her noktasına sadece 1 adet temizlik malzemesi siparişi verdiğinizde bile kargo hizmetiniz firmamız tarafından ücretsiz olarak sağlanır Genel özellikleri;
-          Ürün tamamen tekstil yüzeylidir ve kullanımından sonra hiçbir şekilde alerji ve yara izi oluşturmaz.
-          Ürün cırt cırtlıdır ve yanlardan bağlanır.
-          Beden olarak farklı çeşitleri de bulunur.
-          1 paket içerisinde 30 adet bulunur ve 1 koli içerisinde de 4 adet mevcuttur.
-          İÇ çamaşırı gibi giyip çıkarılabilme kolaylığı sağlamaktadır.
-          Ekstra emici bir yapıya sahiptir.
-          Nefes alan bel bölgesi bulunur.
-          Vücudu tam tasar ve dışarıdan belli olmaz.
-          Dermatolojik testlerden geçirilmiştir.
-          Hızlı sıvı emme teknolojisi ile geliştirilmiştir.
Firmamız tarafından sipariş edeceğiniz sağlık ve hasta ürünlerini en düşük fiyatlarla tarafınıza ulaştırıyoruz. Ayrıca tamamen ücretsiz kargo özelliği sayesinde adresinize kadar sipariş ettiğiniz ürünler sağlıklı bir şekilde ulaştırılmaktadır. Firmamız bu durumla birlikte %100 müşteri memnuniyetini sağlarken, ürünlerimizin tamamında aynı garantiyi sunuyor. Tüm ürünlerimizin ayrıca garanti kapsamında olduğu ve firmamız tarafından tekrar kontrol edilerek sizlere ulaştırıldığını belirtmek istiyoruz. Farklı firmaların aksine tek bir adet siparişlerinizde bile ücretsiz kargo imkânından faydalanabileceğiniz BEZ DÜNYASI firmamız, bu konuda sizlere ve hastalarınıza kaliteli hizmet sunmaktadır. Belirli aralıklarla müşterilerimize sunduğumuz güzel kampanyaları da yine internet sitemiz olan www.bezdunyasi.com üzerinden takip etmeniz yararınızadır.
Sadece hasta bezleri değil daha birçok kategoride de hizmet vermekteyiz. Vücut temizlik ürünleri ya da saç yıkama bonesi gibi birçok alanda da çok güzel ürünleri kontrol edip sipariş verebilirsiniz. Belirli zamanlarda düzenlenen kampanyalarımızdan da faydalanmak adına birçok indirimli ürüne de sahip olabilirsiniz. Bu konuda tüm ürünlerimizden memnun kalacak ve tekrar sipariş edebileceksiniz. Tüm temizlik ve hasta ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ve en kaliteli markaların ürünleri artık BEZ DÜNYASI aracılığıyla hızlı bir şekilde sizlere ulaştırılıyor. Yapmanız gereken tek şey kısa zamanda ihtiyaçlarınızı belirlemek ve bizlere ulaşmaktır. Ürünlerimizin tamamı kaliteli ve uzun süre kullanılabilecek ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder