13 Kasım 2015 Cuma

Selpak Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında

 selpak hasta bezi

Selpak Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

Firmamızda gelişen ürünler tamamen sizlerin en güzel şekilde faydalanmanız adına üretilmektedir. Ayrıca birçok marka ve ülke ile iletişim halinde olarak satışlarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında Ambalaj sektöründe yakalamış olduğumuz başarılar sayesinde 2008 yılında kurulan firmamız, hasta bezi ve hasta bakım ürünleri satışına da devam etmektedir. Tüm ürünlerimizi www.bezdunyasi.com üzerinden inceleyebilir ve ihtiyacınız olan ürünü kısa süre içinde sipariş edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden alacağınız her ürünün ücretsiz kargo ile tarafınıza ulaştırıldığını belirtmek isteriz.
Selpak hasta bezine bakarak ürünün birçok özelliğini sizlerle paylaşabiliriz. Ülkemizin her noktasına sadece 1 adet bile sipariş edildiğinde kargo ücretsiz olarak sağlanır. Ayrıca paket içerisinde 30 adet mendil bulunmaktadır. Selpak hasta bezi bel bantlı olarak satılmaktadır. Ürün orta boylu olmakla birlikte firmamızın tüm bezlerinin yüzeyi tekstil şeklindedir. Bezin diğer özelliklerine bakacak olursak; Selpak hasta bezi, yan kısımlardan bel bantlı olarak rahatlıkla açılıp kapatılabilir.
-          Piyasada satılan diğer hasta bezlerinden daha fazla oranda sıvıyı çeker ve hastalarınızın altının kuru kalmasını sağar.
-          Yaz aylarında terleme ya da pişik gibi durumlar yaşanmaz.
-          Bel ölçüsü 80 – 120 cm arasındadır.
-          Bu mendilin iç kısmında bulunan lastik sayesinde sıvıyı dışarıya aktarmama özelliği bulunur.
-          Selpak hasta bezleri özellikle cildi tahriş etmeyen bantlar ve lastikler sayesinde etkili bir koruma sağlar.
-          Selpak, garantisi altında üretilen tüm bezler ülkemizde ilk sırada kalite ve kullanım bakımından tercih edilir.
Firmamız tarafından satın alacağınız ürünlerin en düşük fiyat garantisiyle tarafınıza ulaştırılacağını belirtmekteyiz. Ayrıca kargo sistemi sayesinde evinize kadar ürünleriniz güvenilir bir şekilde ulaştırılmaktadır. Firmamız bu sayede %100 müşteri memnuniyetini sağlar ve tüm ürünlerinde de aynı hizmeti sizlere sunmaktadır. Ürünlerimizin garanti kapsamında olduğu ve onaylanarak sizlere ulaştırıldığını söylemek isteriz. Diğer firmaların aksine en küçük siparişlerinizde bile ücretsiz kargo imkânından yararlanabileceğiniz BEZ DÜNYASI bu konuda hastalarınıza en güzel ve en kaliteli hizmeti sunacaktır. Belirli aralıklar sunduğumuz kampanyaları da yine www.bezdunyasi.com üzerinden takip etmenizi öneriyoruz.

Hasta bezleri, sarf malzemeler, saç yıkama bonesi, yatak koruyucular, galoş bone eldiven ve koruyucu mendil kategorilerinin yanında vücut temizleme ürünlerini de kolaylıkla tarafımızdan tedarik edebilirsiniz. Bu konuda sunduğumuz etkili hizmet sayesinde ürünlerimizden memnun kalacak ve aynı zamanda hastalarınızın sağlığını da koruyabileceksiniz. İndirime giren ürünler ve sunulacak olan kampanyalarımız eşliğinde çok güzel bir hizmet alabileceğinizi unutmayın. BEZ DÜNYASI olarak her zaman en sağlıklı ve kaliteli şartlar altında başarılı bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bizlerden yapacağınız alışverişler sonrasında da talep ve şikâyetlerimizi tarafımıza bildirebilir ve bu konudaki hizmet kalitesini artırabilirsiniz. Birbirinden farklı temizlik ürün ve kategorilerinde sağlıklı hizmet almak için firmamızla irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder