13 Kasım 2015 Cuma

Selpak Belbantlı Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında

 selpak hasta bezi


Selpak Belbantlı Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünlerimizle sizlere hizmet veren BEZ DÜNYASI sizlere selpak belbantlı hasta bezi satışı sunmaktadır. Tüm öneri ve görüşlerinizi bildirebileceğiniz firmamızın ayrıca farklı ürünlerine de www.bezdunyasi.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerimizle perakende müşterilerimize toptan fiyat olarak en uygun kalitede ürün satma politikamızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca ülkemizde birçok firmanın Ana Bayiliğini de alarak günümüze kadar etkili bir şekilde çalışmalarımız sürmektedir. Özellikle Ambalaj sektöründe yakalanan başarı, ilerleyen süreçlerde de devam edecektir. BEZ DÜNYASI olarak hasta bakım ürünleri ve hasta bezi ürünlerinde sizlere en kaliteli ve en güvenilir hizmetleri veriyoruz.

Selpak Belbantlı Hasta Bezi birbirinden özel seçeneklerle siz değerli müşterilerimize sunuluyor. Aloevera içeren ve pamuksu dokusuyla nefes aldıran ce cildi tahriş etmeyen bu ürün BENZ DÜNYASI ayrıcalığıyla sizlere sunuluyor. Selpak firmasının bu konudaki çalışmaları ve hastalara tarafımızdan ulaştırılmasını sağlaması, sizler için ayrı bir konfor sağlamaktadır. Özel selpak teknolojisi sayesinde %100 koruma sağlayan belbantlı hasta bezi büyük ve orta boylarda müşterilerimize sunuluyor. Ayrıca ürünlerimizin tamamında ücretsiz kargo hizmeti de verilmektedir. Kolilerin içinde genel olarak 4 paket bulunur ve her bir pakette de 30 adet ürün bulunmaktadır. Selpak Belbantlı Hasta Bezinin özelliklerine bakacak olursak;

-          Hastanın bel kısmından bantla vurulabilir ve her istenildiğinde rahatlıkla açılıp kapatılabilir.
-          Bu ürünün (büyük boy) bel ölçüsü 100 ile 150 cm arasındadır.
-          Selpak hasta bezlerinin en büyük özelliği ise dışının tekstil yüzeyli olmasıdır. Yani pamukludur ve bu sayede herhangi bir pişik ya da yaraya sebep olmaz.
-          İç tarafında bulunan çift lastik sayesinde de sıvıyı dışarıya aktarmaz.
-          Selpak hasta bezleri ilk olarak cildi tahriş etmeyen yan bantlar ve lastikler kullanıldığı için %100 koruma sağlar.
-          Ayrıca firmamızdan satın alacağınız her ürün en düşük fiyat ve ücretsiz kargo ile sizlere sunulur.
-          Selpak hasta bezleri selpak garantisi altında üretilir ve ülkemizdeki en kaliteli bezler arasında ilk sırada bulunuyor.


BEZ DÜNYASI olarak kalite ve güveni sizlerle buluşturuyor ve birçok kategoride de hizmetlerimize devam ediyoruz. Ultra emici özellikte ve vücuda tam uyumlu olarak üretilen bu bezler kokuyu hapseder ve cilde dost özellik taşır. Defalarca açılıp kapanabilen esnek yan bantlar sayesinde oldukça konforlu olan bu ürünlere www.bezdunyasi.com farkıyla ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Unutmayın; Sipariş vereceğiniz 1 adet ürün bile ücretsiz kargo ile tarafınıza ulaştırılıyor. Bu sayede kaliteli bir hizmet vererek müşteri memnuniyetinizi sağlamayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin her yerinden bizi arayabilir ve hastalarınız için kaliteli bez konusunda bizi tercih edebilirsiniz. %100 güvenli alışveriş ve %100 sağlıklı ürünler olarak BEZ DÜNYASI hizmetlerine devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder