13 Kasım 2015 Cuma

Tena Hasta Bezi Artık Bez Dünyasında

Tena Hasta Bezi
Tena Hasta Bezi Artık  Bez Dünyasında

BEZ DÜNYASI olarak sizlere en kaliteli ve en sağlıklı ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sizlerle buluşturduğumuz Tena hasta bezleri şimdi firmamız aracılığıyla satılmaktadır. Sadece hasta bezleri değil, daha birçok kategoride hızlı ve kaliteli bir hizmet almak isterseniz ürünlerimizi www.bezdunyasi.com internet sitemizden de takip edebilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünler ücretsiz kargo garantisi ve güvencesi altında adresinize teslim edilmektedir. 2008 yılından bu yana kalitenin adresi olan BEZ DÜNYASI, alanında öncü firmalar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Firmamızın iletişim bilgilerine de yine internet sitemiz üzerinden ulaşabilir ve dilediğiniz ürünün siparişini hızlı bir şekilde verebilirsiniz.
Tena hasta bezi ürününün tercih edilmesi anlamında birçok özelliği taşıdığı bilinmektedir. Yine tek bir Tena hasta bezi için ücretsiz kargo imkânlarımızdan faydalanabileceğinizi unutmayın. Ürünümüz ayrıca tekstil yüzeyli külot şeklinde sunulmaktadır. Ürün özelliklerine bakacak olursak;
-          1 Paket içerisinde 12 adet bulunuyor.
-          Ülkemizin her noktasına ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiliyor.
-          %30 daha ince bir şekilde üretilmiştir. Bu tasarımı sayesinde maksimum düzeyde emme gücüne sahiptir ve daha fazla koruma sağlamaktadır.
-          Hedef bölgelerde sızıntıyı önler ve bu anlamda da ikili bariyer sistemi bulunur.
-          Vücuda sıkıca oturur ve rahat kullanılması için de bacak bölgelerinde özel kesimler bulunur. Yenilenmiş ve W şeklini koruyacak esnek bantlar da Tena Hasta Bezinin en güzel özellikleri arasındadır.
-          Kadın ve erkekler için rahatlıkla kullanılabilir. Dermatolojik testlerden de geçirilmiştir.
BEZ DÜNYASI’ndan sipariş vereceğiniz ürünlerin tamamı en düşük fiyat garantisi altında sizlere sunuluyor. Firmamızın %100 müşteri memnuniyetini sağlaması ve özellikle hastalar için son derece sağlıklı ve kaliteli ürünleri tarafınıza sunması sayesinde hijyenik şartlarda koruma sağlayabilirsiniz. Bu anlamda www.bezdunyasi.com adresi üzerinden birçok kategoriyi, fiyatları ve ürün özelliklerini incelemeniz mümkündür.

Saç yıkama boneleri, galoş eldivenler, koruyucu mendiller ve sarf malzeme kategorilerinde de en etkili ve sağlıklı markaların ürünlerini sipariş verebilirsiniz. Birçok alanda sunduğumuz hizmetler hakkında ayrıca tüm şikâyet ve taleplerinizi de sitemizin iletişim kategorisinde bizlere ulaştırabilirsiniz. BEZ DÜNYASI bu ürünleri sizlere tedarik ederken, ürünleri tekrar kalite kontrol standartlarından geçirmektedir. Bazen müşterilerimize sunduğumuz özel kampanyalar eşliğinde de ürünlerimizden yararlanma imkânı sunduğumuzu hatırlatmak isteriz. Kaliteli markaları sizlere ekonomik fiyatlarla ulaştıran ve bu konuda oldukça hızlı ve sağlıklı bir çözüm sunan BEZ DÜNYASI, hastalarınızın bakımlarının en güzel şekilde yapılması için çalışmalarına devam etmektedir. Tena hasta bezleri de hastalarınızın sağlık koşulları düşünülerek tasarlanmış ve hızlı bir şekilde adreslerinize ulaştırılmaktadır. Yapmanız gereken tek şey bizleri aramak ya da internet sitemiz üzerinden siparişinizi kısa bir süre içerisinde vermektir. Sağlıklı hizmetin tek adresi olan BEZ DÜNYASI, alanında öncü bir hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder