18 Eylül 2014 Perşembe

Bursa Hasta Bezi Ücretsiz Kargo

 Bursa Hasta Bezi Ücretsiz Kargo

Bursa’da  en uygun fiyatta hasta bezi ve hasta bakım ürünleri almak istiyorsanız www.bezdunyasi.com adresine sizleri bekleriz. Bursa’da Sokak Sokak dolaşmanıza gerek yok size satmış olduğumuz ürünler en düşük fiyat garantisi altında satmaktayız.

Sitemizde satmış olduğumuz ürünlerin daha düşük fiyatta bulmanız mümkün değil. Bu sitede satın alacağınız her ürün, en düşük fiyat garantili olarak; ister 1 paket, ister 10 koli alın yine de ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiyoruz. Fiyatların düşük olmasının en büyük nedeni, bizler ana bayisi olmadığımız hiçbir ürünü satmıyoruz. Sitede satmış olduğumuz bütün ürünlerde İzmir ana bayiliğimiz bulunmaktadır.  Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketlerinde en düşük fiyat olarak anlaşarak, siz BURSALI müşterilerimize en uygun ve en düşük fiyat garantili olarak sizlere gönderiyoruz.
Dışarıda daha düşük fiyatta ürün bulduğunuz takdirde bizlere mutlaka haber veriniz. www.bezdunyasi.com her zaman günlük olarak bütün illerden fiyat toplayıp, en düşük fiyat garantili olarak satışını yapmaktayız.
Türkiye’nin en kaliteli hasta bezleri olan Bez Dünyası Ailesi olarak Depend Külotlu Hasta Bezi, Selpak bel bantlı hasta bezlerinin ana bayiliğini yapmaktayız.
Selpak Hasta Bezlerinin en önemli özelliği ürünün dış özelliği dış yüzeyinin tekstil yüzeyli olmasıdır. Bu sayede hastalarınız kesinlikle özellikle yaz aylarında pişik, alerji ve kaşıntıya sebep olmaz. Ürün Türkiye’de satılan bütün hasta bezlerinden daha ağır ve içinde bulunan emici kapsül oranı çok fazladır. Selpak Hasta bezlerinin üreticisi ECZAÇIBAŞI olunca üründe dört dörtlük olur. Selpak marka hasta bezleri saç yıkama bonesi, vücut temizleme havlusunu en düşük fiyat garantili olarak satıyoruz.
Depend külotlu Hasta bezlerinin en önemli özelliği ürünün ince ve zarif olması. Ürünümüzü giydikten sonra içinize tayt bile giyseniz kesinlikle belli olmaz. Tekstil ve pamuksu yüzey olması vücutta alerjik kaşıntı ve terleme yapmaz.

Sizleri www.bezdunyasi.com adresine bekliyoruz.
Depend  Külotlu Hasta Bezi 6 Paket Ücretsiz kargo Sadece 89,00 TL    www.bezdunyasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder