25 Eylül 2014 Perşembe

Depend Külotlu Hasta Bezi ve Özellikleri

 Depend Külotlu Hasta Bezi ve Özellikleri
 Depend Külotlu Hasta Bezi ve Özellikleri




DEPEND KÜLOTLU HASTA BEZİ VE ÖZELLİKLERİ


Çocuklarımızın cildine ne kadar çok özen gösteririz ve ciltleri tahriş olmasın diye en iyi bebe bezlerini kullanırız. Çocuklarımız kadar yaşlılarımız da aynı özeni ve ihtimamı hak etmektedirler. Hatta belki de yaşayacakları azcık ömür göz önüne alındığı zaman belki de biraz daha fazlasını hak etmektedirler. Bu konuda son yıllarda devletimizin de çok önemli adımlar attığını belirtmeden geçemeyeceğim. Özellikle Depend külotlu hasta bezi dağıtımı ile yaşlıların yaşamış olduğu idrar sorununu en sorunsuz bir şekilde atlatmasına katkıda bulunmaktadır. Gerçi sadece yaşlılarla da sınırlı tutmamaktadır. Hastalar ve özürlülerde bu haklardan faydalanabilmektedir.
Depend Külotlu hasta bezleri kullanımı son derece kolay olan ve hijyeni en üst seviyede sağlayan bez külotlardır. Tek kullanımlık olan bu külotlar, ıslandığı zaman çıkartmaya uğraşmanıza gerek olmayacaktır. Yanlarından yırtarak rahatlıkla hastanın üzerinden ya da kendi üzerinizden söküp atabileceksiniz. Bu sayede çıkartma esnasında uğraşmanıza da gerek kalmayacaktır.
Depend külotlu hasta bezleri hem bayanlar için hem de erkekler için ayrı ayrı üretilmektedir. Bayanlar için üretilen Depend Hasta bezleri; Öncelikle kadınlara özel bir emici bölgeye sahiptir. Bu sayede size tam bir güvenlik sağlayacak ve büyük bir rahatlık hissi sunacaktır. Elastik bir bel bölgesi olduğundan dolayı belinizi tam olarak kavrayacaktır. Kesinlikle normal külottan bir farkı olmayacaktır. Bel kısmı elastik olduğu içinde her bedene uyum sağlayacaktır. Yüzeyi tamamen yumuşak tekstil yüzeyidir. Bu külotlar tamamen kadınlar fizik yapısına göre tasarlanmış olduğu için kullanımında hiçbir rahatsızlık duymayacaksınız. Kadınlar için hazırlanan Depend külotlu hasta bezlerinin içinde 10 tane bulunmaktadır. 1 Pakette 10 tane olan Depend külotlu hasta bezini 1 gün boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Depend külotlu erkek bezlerine gelecek olursak; Bu bezlerde de emici bölge bulunmaktadır. Emici bölge sıvıyı içine hemen alıp hapsettiği için ıslaklık hissi ile rahatsızlık duymayacaksınız. Bu bezler de erkeklerin fizyolojik yapısına göre hazırlanmış bezlerdir. Ayrıca bu bezlerde 10 değil 8 bez bulunmaktadır. Yani bir pakette 8 bez bulunmaktadır. Diğer tüm özellikleri bayanların ki ile aynıdır. 

Depend külotlu hasta bezini en düşük fiyat garantili olarak ala bileceğiniz tek adres www.bezdunyasi.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder