25 Eylül 2014 Perşembe

Çamaşırlarda Renk Karışımına Paydos





 Çamaşırlarda Renk Karışımına Paydos
 Çamaşırlarda Renk Karışımına Paydos



ÇAMAŞIRLARDA RENK KARIŞIMINA PAYDOS

Kadınların en çok zamanını alan işler ev işleridir. Sabahtan akşama kadar bitmek bilmeyen çamaşır, bulaşık, ütü vs gibi işler ev hanımlarının tüm gününü alır. Birde bu işlerin üzerine angarya işler eklendiği zaman işlerin sonu hiç gelmeyecekmiş gibi hissedersiniz.
Çocuklu evlerin çamaşırı hiç bitmez. Çünkü çocukların her dışarı çıkması ya da yemek yemeleri yeni çamaşır anlamına gelmektedir. Bazen bu çamaşırları yıkarken de ne kadar çok özenirsek özenelim çamaşırların renklerinin birbirine karıştığını görürüz. Bu durumda geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açar. Çünkü bu lekeler maalesef ki ne yaparsanız yapın çamaşırlardan arınamayabilir. Böyle durumlarda en yeni kıyafetiniz bile paçavraya dönebilir.
Oysa şimdi üretilen bir ürün sayesinde çamaşırda renk karışımına paydos verebileceksiniz. Oda renk koruyucu mendildir. Türkiye’de de satılmaya başlanan renk koruyucu mendil çamaşır esnasında çamaşırlarınızın renklerinin birbirine karışmasına mani olmaktadır. Bu ürünü rahatlıkla medicallerden ve büyük marketlerden temin edebilirsiniz.

Çamaşırlarda renk karışımına paydos demek istiyorsanız bu renk koruyucu mendillerden alın ve her çamaşırda makinenize ilave ediniz. Özellikle açık renkli ve renkli çamaşır yıkarken hiç korkusuzca bu ürünü kullanabilirsiniz. Renkli çamaşırlarda yüksek ısı renklerini birbirine karıştıracağı için cesaret edemediğimiz bir yıkama şeklidir. Bazen de yüksek ısıda çıkması gereken kirler olmasına rağmen düşük ısıları tercih ederiz. Halbuki renk koruyucu mendil kullanırken yüksek ısılarda renklileri yıkasak da çamaşırlarımıza hiçbir şey olmaz. Çünkü renk koruyucu mendil çıkan boyaları içine çekecektir ve renklilerin renklerinin bozulmasına izin vermeyecektir. Yüksek ısılarda bile korkusuzca artık renkli çamaşırlarınızı yıkayabileceksiniz.


Bazen de çamaşır yıkanırken yapılan en büyük yanlışlıklardan bir tanesi renkli çamaşırların için beyaz bir çamaşır karışabilmekte. Makinede ki renkli çamaşırlar bu beyaz çamaşırı renk renk alacalı bir görüntüye sokar. Oysa renk koruyucu mendil sayesinde renkli çamaşırlarınızın içine beyaz çamaşırda karışsa çamaşıra hiçbir zarar gelmeyecektir. Renk koruyucu mendil diğer çamaşırların beyaz çamaşıra boya vermesine mani olacaktır. Başta da söylemiş olduğumuz gibi renk koruyucu mendille çamaşırlarda renk karışımına paydos diyeceksiniz. 
Dr.beckmann renk koruyucu mendilleri en düşük fiyat garantili olarak www.bezdunyasi.com adresinden tedarik edebilirsiniz üstelik ücretsiz kargo ile 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder