19 Eylül 2014 Cuma

Selpak Vücut Temizleme Havlusu



 Selpak Vücut Temizleme Havlusu


SELPAK VÜCUT TEMİZLEME HAVLUSU
Selpak çıkartmış olduğu ürünlerle insan bedeninin hijyenini sağladığı gibi hasta ve hasta yakınlarının da çok rahat edebilmesi için imkanlar sağlamaktadır. En zor hastaların bakımı yatalak olanlarıdır. Yatalak insanın yemesinden, içmesinden tutun da temizlik ve bakımına kadar her şeyi sorundur. Çünkü sürekli olarak yattıkları hareket kabiliyetleri yoktur. Bu işlemler yapılırken size hiçbir şekilde yardım edemezler. Bu hastaları ayağa kaldırmak da büyük problemdir. Ayağa anca 2 – 3 kişi ile kaldırılabilirler. Böyle durumlarda ki hastalar için Selpak vücut temizleme havlusu geliştirdi. Ürün tamamen yatan hastanın temizliğini sağlamak için geliştirilmiştir.
Hasta yıkanmış gibi bu havlu ile vücudunun her tarafına masaj yapılarak havluya sarılır ve havlu vücuda sürtülür. Sonuca inanmakta güçlük çekeceksiniz. Selpak vücut temizleme havlusu:
·         Vücudu hiç ıslatmadan bu havluyla kurulayın ve sonrasında bu havluyu kaldırıp çöpe atınız. Çünkü bu havluların kullanımı tek kullanımlıktır.
·         Bu ürün Ultra hijyeniktir. Petek dokulu, pamuksu yüzeyi ile mükemmel bir hijyen sağlanır.
·         Kokuları gideren ve ferahlık sunan özel bir formüle sahiptir.
·         Cildi nemlendiren bir yapıya sahiptir. Böylece tahriş olmasının da önüne geçer. Alove vera, B5 proteini ve E vitamini içeren özel bir içerikle cildinizi koruma altına alır.

Gördüğünüz gibi Selpak vücut temizleme havlusunun hastalara sunmuş olduğu hizmet çok yönlüdür. Hasta sahiplerinin çekmiş olduğu en büyük sıkıntıdır, hastalarını yattıkları yerden kaldırıp hijyenlerini sağlamak ve bunu asla tek başlarına sağlayamazlar. Yatan hastanın bu hijyenini sağlayamazsanız hastanın vücudundan çok kötü bir koku yayılır. Bu gerek hastayı gerekse de hasta ile aynı odada olan insanları çok rahatsız eder. Zamanla da ciltleri yara olur ve çürümeye başlar. Bütün bunlar gerekli hijyenin sağlanamamasından kaynaklı olarak gerçekleşir. Sizde bu ve buna benzer sorunlar yaşamak istemiyorsanız. Yatalak olan hastalarınızı Selpak vücut temizleme havlusunu kullanarak mikroplardan arındırın. Yatan hastanın en kolay hijyenini bu şekilde sağlarsınız. Selpak vücut havlusu sayesinde hem hastanız hem de siz çok rahat edeceksiniz.
 Selpak Vücut Temizleme Havlusu
Selpak Vücut Temizleme Havlusunu www.bezdunyasi.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder