22 Eylül 2014 Pazartesi

Selpak Hasta Bezi Ucretsiz Kargo

 Selpak Hasta Bezi Ucretsiz Kargo


SELPAK HASTA BEZİ ÖZELLİKLERİ

Eski ve günümüz arasında sağlık alanında gelinen nokta arasında dağlar kadar fark görülmektedir. Eskiden birçok sağlık ihtiyacı gerek maddi yetersizlikler gerekse sağlık kuruluşlarının temin edememesinden dolayı eksik kalmaktaydı. Oysa günümüzde bu sorunların tamamı aşıldı ve hasta sağlığı devlet tarafından koruma altına alındı. Özellikle yatalak ve özürlü hastaların durumu, devletimizin ilk el attığı konuların başında gelmektedir. SGK desteği ile hasta bezlerinin ücretlerini bir raporla kurumdan tazmin edebilmektesiniz.

Bu hasta bezlerinden bir tanesi olan Selpak hasta bezi özellikleri ile hastaların ve hasta yakınlarının tercih etmiş olduğu markaların başında gelmektedir. Hasta yakınları Selpak hasta bezinin kullanım yönünden çok rahat olduğunu ve vermiş olduğu kuruluk hissi ile tercih ettikleri ilk markalardan biri olduğunu belirtmekteler. Selpak güvencesi altında çıkartılan bu hasta bezleri son derece hijyenik ve kullanım açısından da kolaylıkları bulunan özelliklere sahiptir.

Selpak Hasta Bezleri Özellikleri;
·         Selpak hasta bezlerinde sıvıyı hemen emip, orta tabakaya hapis eden özel bir tabaka bulunmaktadır. Bu tabaka sayesinde ıslaklık tene dokunmamaktadır.
·         Kullanılan malzeme ile cilde dost bir üründür. Cilt de tahriş ve kaşıntı gibi sorunlara yol açmaz.
·         
     Vücudu tam olarak kavrayacak şekilde tasarlanmıştır. Selpak hasta bezi kullanan kişinin vücudunu tam olarak saracak ve varlığı ile rahatsızlık hissi veremeyecektir.
·         Yan Bantlarını gün içerisinde istediğinize kadar açıp kapatabilirsiniz. Yan bantları defalarca açılıp kapatmaya özel olarak tasarlanmıştır.
·         İçinde kokuyu önleyen özel tanecikler bulunmaktadır. Bu sayede kötü bir idrar kokusu etrafa yayılmaz ve hastayı da yanında ki kişileri de rahatsız etmez.
·         
Bel ölçüsü oldukça geniştir. 100- 150 cm kadar olan kişiler rahatlıkla kullanabilirler.
·         Selpak hasta bezlerinin her paketinde 8 adet kullanma hazır bez bulunmaktadır.

Yukarda sıralamış olduğumuz özellikler Selpak hasta bezlerinin fiziksel olarak kullanıcılarına sunmuş olduğu özellikler olup, bu özelliklerle hastalar da büyük bir rahatlık sağlamaktadır. Hasta yakınları, hastaları için gönül rahatlığı içinde Selpak Hasta Bezlerinden alıp kullanabilir. 
 Selpak Hasta Bezi Ucretsiz Kargo

www.bezdunyasi.com adresinden selpak hasta bezi siparişi verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder