18 Eylül 2014 Perşembe

Selpak Saç Yıkama Bonesi Ücretsiz Kargo

 Selpak Saç Yıkama Bonesi Ücretsiz Kargo


SELPAK SAÇ YIKAMA BONESİ
Sağlık hizmetlerinin bizlere sunmuş olduğu kolaylıkların sınırı yok desek sanırım yanlış olmaz. Özellikle yatalak hastaların bakımının nasıl zor olduğunu ve ne kadar çok ihtimam göstermek gerektiğini en iyi bu hastaların yakınları bilirler. Çünkü yatan insanın vücudu hava almadığı için mikrop üretmeye ve yaralar oluşmasına çok müsaittir. Bazı durumlarda böyle hastaları kaldırıp yıkamanız bile imkansızdır. Böyle özel durumlar da en çok kirlenen bölgelerin başında gelen saç için bizim size tavsiyemiz Selpak Saç Yıkama Bonesi kullanmanızdır.
Sağlık sektörünün belki de gelmiş olduğu en uç teknolojiyi bize gösteren Selpak Saç Yıkama Bonesi hastaların saç hijyenini sağlamak için çıkartılmış bir üründür. Tek kullanımlık olan bu boneler banyo yapılamayan dönemler için özel olarak üretilmiştir. Selpak saç yıkama bonesi özellikleri;
·         Boneyi kafanıza taktıktan sonra ekstra bir duruluma istemez. Tek kullanımlıktır ve işiniz bittikten sonra kaldırıp atabilirsiniz.
·         Bonenin içinde temizlik ve hijyeni sağlamak için şampuan ve saç kremi özleri bulunmaktadır. Bone saça yıkanmış hijyeni sağlar.
·         Saçta oluşan kokuları gidermek adına yapılmış özel bir formülü içerir. Anında kokuları emer. Saça ferahlık hissi verir.
·         Saç sürekli bakım uygulanamadığı için nem dengesini kaybeder. Bu bonenin içinde bulunan aloe vera özleri sayesinde saçınızda, saç derinizde nemlenir ve daha güzel görünen, hacimli saçlara sahip olursunuz.
Tamamen hastaların hijyenini sağlamak için üretilmiş bu ürün başa takılmak şekli ile kullanılır. Hastanın başına takılır ve bonenin üzerinden masaj yapılır. Bu saça ve saç derisine daha iyi nüfus etmesini sağlayacaktır. Bir süre bekledikten sonra boneyi çıkartıp atabilirsiniz. Bu boneler tek kullanımlıktır.

Selpak saç yıkama bonesi sayesinde hasta yakınları büyük bir rahatlığa kavuşmuştur. Sürekli kaldırılıp, yıkanmaları zor olan yatalak hastaların bu sayede bakımları çok kolaylaşmıştır. Saçlar kirlendiği zaman üretmiş olduğu pis koku ve yağlı görüntü hem hastayı hem de hasta sahibini rahatsız edecek bir durumdur. Selpak saç bonesi tüm bu rahatsızlıkların önüne geçecektir ve kişiye büyük bir hijyen rahatlığı sunacaktır. 
 Selpak Saç Yıkama Bonesi Ücretsiz Kargo
Selpak Saç Yıkama Bonesini www.bezdunyasi.com adresinden aynı gün içinde ücretsiz kargo ile sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder