8 Eylül 2014 Pazartesi

Çamaşırlarınız Solmasın




 Çamaşırlarınız Solmasın

Dr. Beckmann renk koruyucu mendille yıkadığınız çamaşırlarınız, renklerini ilk günkü gibi hiç değişmeden koruyabilirsiniz. Renkli ve beyaz çamaşırlarınızı aynı anda yıkayabilirsiniz. Ya da renkli çamaşırlarınızı ayrı yıkasanız bile koyduğunuz mendilin nasıl renk değiştirdiğini hayretle göreceksiniz. 

Numune olarak verdiğim arkadaşlarım çok memnun kaldılar www.bezdunyasi.com adresinden temin edebilirsiniz. Ücretsiz kargoyla kapınıza kadar gönderiyoruz. İki kişilik bir ailede çamaşırlar birikmez o zaman hemen renklilerle beyazları aynı anda Dr. Beckmann mendilden bir tane çamaşır makinenize atıyorsunuz ve rahatınıza bakıyorsunuz. Renkli çamaşırlarda da, çamaşırlarını siyah kırmızı mor vs. renk renk ayıramayacağınıza göre… Bir tanesinin rengi boyuyorsa hemen mendil O rengi çekiyor daha önce nasıl kullanmamışım diyeceksiniz. Çamaşırlarınız boyanacağına, Dr. Beckmann mendiliniz boyansın.
Beyazlarda grileşmeden bembeyaz çıkar. Hepimizin başına nadirde gelmiştir. Birbirini boyayan çamaşırlar. Artık ne kadar yıkasınızda düzeltemezsiniz. Denemeye değer. Sizde kullandıktan sonra eminim arkadaşlarınıza rahatlıkla tavsiye edeceksiniz. Bir tık kadar yakınınızda www.bezdunyasi.com  
 Çamaşırlarınız Solmasın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder