25 Eylül 2014 Perşembe

Depend kullananlar

 Depend kullananlar

 Depend kullananlar






DEPEND KULLANANLAR



Depend kullanımı son yıllarda idrar tutamayan ve meshane sorunu yaşayan hastalar tarafından oldukça yaygınlaşmıştır. Özellikle hasta yakınlarının ilk tercihi olan Depend, SGK tarafından da ödemesinin yapılması ile çok daha yaygın kullanım seviyesine ulaşmıştır.

Depend kullanımı sadece yatalak hastalar için geçerli olan bir ürün değildir. Bugün idrar kaçırma sorunuyla belli yaş üzerinde ki bayanlar, kilolu çocuk doğuran kadınlar, prostat sorunu olan erkekler vs de yakalanabilmektedirler. İdrar kaçırma sadece yatalak hastalara ya da özürlü insanlara has bir durum değildir. Hatta çoğu bayan hamileliğinin 5. Ayından itibaren idrar kaçırma sorununu hamileliğinin sonuna kadar yaşar. Bunun yaşanması için çok yaşlı olmanız gerekmiyor. Gayet doğal bir sağlık sorunudur ve herkesin başına rahatlıkla gelebilir. Ülkemizde bu sorunu yaşayan kişiler şimdi Depend kullananlar kervanına katılmaktadırlar. Çünkü Depend esnek yapısı ile vücudu tamamen kavrar ve kesinlikle pantolon, etek gibi giysilerden kendini belli etmez. İşe giderken, gezmeye giderken, sokakta gezerken vs her ortamda Depend’i rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Depend kullanırken şöyle bir kaygıda yaşamazsınız, idrar kaçırdığım dışarıdan anlaşılacak mı? Çünkü Depend’in özel olarak yapılmış olan hassas emici bölge özelliği ile sıvı anında hapsedilir. Dışarıdan anlaşılması bir kenara dursun, Depend kullanan kişide ıslaklığı hissetmeyecektir ve günü kuru bir şekilde tamamlamanın keyfini sürecektir.

Depend kullananlar arasında yapılan araştırmalarda hiçbir koruyucu ped ya da hasta bezinin Depend kadar kişilere rahatlık ve güven hissi vermediğini gözlemleyebilirsiniz. Depend kullanan kişiler bu üründen son derece memnun ve kuruluk hissini yaşamaktan dolayı rahat olduklarını belirtmektedirler.

Özellikle bu ürüne ihtiyaç duyan erkek Depend Kullanıcıları, ilk defa bu üründe erkeklerinde düşünüldüğünü ve bu ürünü kullanırken, fiziki yapılarına göre tasarlanmış olmasından dolayı çok rahat ettiklerini belirtmektedirler. Depend bayanlar ve erkekler için ayrı tasarlanmış bir üründür. Bayan kullanıcıların hassas bölgesi ile erkek kullanıcıların hassas bölgeleri ve Depend’ın çizgileri farklılık göstermektedir. İki ayrı cins için, iki ayrı tarzda üretilen bu ürünler Depend kullanıcısı olan kişilerden tam not alarak sınıfı geçmiş ürün sınıfındadırlar. 
Depend marka hasta bezlerini en uygun fiyatta www.bezdunyasi.com adresinden üstelik ücretsiz kargo ile evinize kadar gönderiyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder