22 Eylül 2014 Pazartesi

Yatalak Hastalarda Vücut Temizliği






YATALAK HASTALARDA VÜCUT TEMİZLİĞİ

İnsan ömrü sağlık olduğu sürece en zengin hazinedir. Ne zaman ki sağlık kaybı yaşarsınız hayatınızın kıymetini bir kere daha anlamış olursunuz. Hele ki sağlık sorunlarınız yatalaklığa kadar uzandığı evrelerde hayat her şeyden daha zor gelecektir size. Çünkü artık hayatınızı idame ettirebilmek için her konuda birilerine muhtaç duruma düşmüşsünüzdür. Yatalak insanların bakımları da son derece zordur. Bunu yapmaya çalışan hasta yakınları da çok zorluklarla karşılaşmaktadırlar. Özellikle yatalak insanlar vücut temizliği büyük sıkıntılara yol açar. Çünkü yatalak insanları sağdan sola çevirmek için bile iki kişi gerekirken, onları kaldırıp yıkamak çok büyük sorundur.

Sürekli yattıkları içinde altları bezli olmak zorundadır. Bezinden tutunda vücut hijyenine kadar temizliği sağlamak hasta yakınları için son derece zor ve eziyetlidir. Son yıllarda medcallerde satılmaya başlanan bazı ürünler Yatalak hastada vücut temizliği konusunda hasta sahiplerine büyük kolaylıklar sunmaktadır. Bu ürünleri kullanan yatalak hasta sahipleri hijyen konusundan eskisinden daha rahat ve başarılı olduklarını bildirmektedirler.

Selpak saç yıkama bonesi, vücut temizleme süngeri, vücut temizleme lifi, Selpak vücut temizleme havlusu gibi pek çok ürün sadece yatalak hastaların temizliği için üretilmiş ürünlerdir. Hepsi vücut temizliği için gerekli olan, tek kullanımlık ürünlerdir.

Selpak saç yıkama bonesi ile saçlardaki kirler arındırılır. Saç havalandırılır ve nemlendirilir. Bu işlem yapılırken de hasta yatağından çıkmak zorunda dahi kalmaz.

Vücut temizleme süngeri ya da lifi bu üründe hassas bölgelerin temizliğinde kullanılan çok pratik bir üründür. Bu ürün içinde bulundurduğu sabun ve farklı özlerle vücutta sürülüp temizlenmek istenen hangi noktaysa o noktayı ter temiz eder ve tüm mikroplardan arındırır. Bu ürünü kullanırken  önce bir miktar suyun içinde köpürtüp, sonra çıkan o köpükleri temizlik yapmak istediğiniz noktaya sürmeniz gerekmektedir.
Yine bu ürünler içinde çok fazla işe yarayan yatalak hasta vücut temizleme havlusu da, vücudun tamamını banyo yapmışçasına hijyenik olarak temizler. Tek yapmanız gereken hastanın vücudunu bu havluya sarmak ve ovalamaktır.

Gördüğünüz gibi yeni çıkan ve şuan tüm Medicallerde satılan bu ürünler sayesinde yatalak hasta vücut temizliği son derece kolay bir hale gelmiştir. 

Ürünlerinizi ücretsiz kargo ile www.bezdunyasi.com adresinden tedarik ede bilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder