19 Eylül 2014 Cuma

Selpak Mesane Pedi Ücretsiz Kargo

 Selpak Mesane Pedi Ücretsiz Kargo


SELPAK MESANE PEDİ REKLAMI
Dünya üzerinde pek çok kadının yaşadığı ama toplumda çok fazla bilinmeyen bir sorun son yıllarda azcık olsun dillendirilmeye başlandı. Bu sorunda kadınların idrar tutamama, idrar kaçırma problemidir. Daha çok doğumlardan sonra çıkan bu rahatsızlık için çok ileri yaşlarda olmanıza gerek yoktur. Orta yaşlarda ve hatta gençlikte bile başlayan bir sorun olabilir. Fakat insanlar bu sorunlarını kimseyle paylaşamazlar ve ayıp bir şeymiş gibi bundan utanç duyarlar. Halbuki grip, nezle nasıl sıradan bir rahatsızlıksa buda aynen öyle bir rahatsızlıktır ve herkesinde başına gelebilir.

Selpak bu konuda bana göre bir devrim yaratmıştır. Devriminin adına ‘’ Selpak mesane pedi reklamı’’ dır. Belki de şimdiye kadar hiç böyle bir problemin yaşandığını duymayan insanlar vardı. Ya da bu problemi yaşadığı halde herkesten saklayan ve utanan insanlar vardı. Bu reklam sayesinde bu konuda birçok insan bilgi sahibi olurken, birçok insanda bu rahatsızlığın utanma gerektirmeyecek, herkesin başına gelebilecek bir rahatsızlık olduğunu anlamıştır. Selpak hem bu pedi üreterek hem de pedin reklamlarını televizyonlarda döndürmeye başlayarak çok önemli bir adımı atmıştır.

Selpak mesane pedi reklamında Başak Boztepe rol almaktadır. Mesane bezinin ne işe yaradığını ve gündelik hayatın içinde herkesin başına gelebilecek bir şey olduğunu çok güzel bir şekilde anlatmaktadır. Bu tarz idrar kaçırma, idrara sıkışma sorunu olan insanlar azcık bir sıkışıklıkta hemen tuvalete gitmek zorundadırlar. Bulundukları yerde eğer ki tuvalet yoksa, son derece sıkıntı yaşarlar. 
Çoğu zamanda idrarlarını tutamaz ve kaçırırlar. Reklamda da anlatılmış olduğu gibi Selpak mesane pedi sayesinde gündelik hayatın içinde ki ufak tefek kaçakların çamaşırınıza bulaşmasına Selpak mesane pedi mani olacaktır.


Şuana kadar bu alanda ilk defa üretilmiş olan mesane pedi kullananlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştır. Bu Selpak mesane pedi reklamı sayesinde de bu rahatsızlığı olup da bu üründen habersiz olan kişiler, ürün hakkında bilgi sahibi oldular. Gündelik yaşamın içinde idrar kaçırma sorunu yaşayan bayanlara büyük bir kolaylık sunan bu ürün tüm medicallerde ve büyük marketlerde satılmaktadır. 
81 İl ve 957 ilçede hizmet vermekteyiz  www.bezdunyasi.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder