7 Eylül 2014 Pazar

Depend Külotlu Hasta Bezi




 Depend Külotlu Hasta Bezi

Depend marka külotlu hasta bezleri artık sgk tarafından geri ödemeli olarak parasını ala bilirsiniz. Bununla ilgili olarak ilk önce hastaneden hasta bezi raporu çıkartmanız gerekiyor. Raporunuzu üroloji bölümünden çıkara bilirsiniz. Şayet hastanızı evden dışarıya çıkara bilme durumunuz yok ise veyahut ta yatalak ise evde bakım hizmetinden faydana bilirsiniz.


Bunun için yapmanız gereken tek şey Türkiye’nin her yerinden ücretsiz olarak alan kodu çevirmeden 444 38 33 no lu telefonu arıya bilirsiniz. Buradan evde bakım hizmeti alarak hasta bezi raporunuzu evde yazdıra bilirsiniz. Raporunuzu yazdıktan sonra aile hekiminden ilaç yazdırır gibi hasta bezi reçetesi almanız gerekiyor.
Bundan sonraki işlemleri  www.bezdunyasi.com  adresinden geri kalan bütün resmi işlemleri biz yapıyoruz. Bez Dünyası sitesinde satılan bütün ürünler en düşük fiyat garantili olarak satılmaktadır. Piyasada satılan bütün ürünler yanımızda çalışan elemanlarımız tarafından her gün kontrol edilmektedir. Fiyat listeleri günlük olarak alınarak  gün gün takip edilmektedir. Bu yüzden dolayı biz sizlere bunu garanti ediyoruz en düşük fiyat garantisi.
www.bezdunyasi.com adresinden bu yüzden çok rahat ve güvenilir bir şekilde alış veriş ede bilirsiniz.
Amerika dan  ithal edilen ve bez dünyası tarafından tüm Türkiye ye dağıtılan Depend Külotlu Hasta bezleri sgk tarafından geri  ödemelidir.
 Depend Külotlu Hasta Bezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder