22 Eylül 2014 Pazartesi

Vücut Temizleme Süngeri







VÜCUT TEMİZLEME SÜNGERİ
İnsanın kendini temiz hissetmesinden daha huzurlu bir şey yoktur. Yaz aylarında biraz terlemede bile hemen duş almak isteriz. Bazen günde 2 – 3 kere duş aldığımız olur. Çünkü insan teni azcık terleme karşısında hemen koku yayar ve vücudun üzerinde kirli bir tabaka oluşur. Bizler için bu kadar önemli olan yıkanmak ve ferahlamak, sürekli yatan, kıpırdayamayan insanlar için çok daha fazla önem arz eder. Fakat onların kaldırılıp, yıkanması çok zordur. Sağlık sektörü onları da düşünerek çok farklı ürünler üretmeye ve onlarında hijyenlerini sağlamaya ağırlık vermiştir. En son çıkan ürünler arasında yer alan vücut temizleme süngeri, hastaların en hassas bölgelerini yıkanmış gibi ferahlatan ve hijyen sağlayan çok özel bir üründür.

Bu ürünü sadece hastalar değil, banyo imkanı olmayan ama temizlik sağlanması gereken her yerde evde, işte yada minikler için Ana okullarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Vücut temizleme süngeri:
·         Bu ürün suda çok çabuk bir şekilde köpürür. İçeriklerinden bir tanesi de nötur sabundur.
·         Bu ürünün PH değeri 5.5 ‘dir.
·         İçinde bulunan fiber etkisi sayesinde hastanın cildi üzerinde yer alan ölü deriyi ve kirli tabakayı tamamen kaldırır. Ter temiz pürüzsüz bir cilt yapar.
·         
Bu ürün bir miktar suyun içerisinde köpürtülerek vücuda uygulanır. Köpük temizlenecek olan bölgeye ovma işlemi yapılarak sürülür.
·        
Bu ürünlerin hepsi tek kullanımlıktır. Kullanıldıktan sonra ürün atılır.
·         10’lu ve 20’lı paketlerde satılan bir üründür.

Bu ürünlere medicallerden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Evde sürekli bir hastanız varsa ve hijyeninde sorunlar yaşıyorsanız, size bu ürünü kesinlikle tavsiye ederiz. Hem hastanızın da bu ürün kullanıldığı zaman çok rahat ettiğini gözlemleye bileceksiniz.
Sürekli yatan insanların temizliği her şeyden önemli olmasına karşılık her şeyden de daha zordur. Böyle durumlar için Medicallerde satılan bu tarz ürünlerden destek almanızda fayda olacaktır. Bir hastayı kaldırıp yıkamak için 2 -3 kişi gerekirken, bu üründe bu işlemi tek başınıza yapma rahatlığına da kavuşacaksınız.

Ürünümüzü ücretsiz kargo ve en düşük fiyat garantili olarak www.bezdunyasi.com adresinden ulaşa bilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder