7 Eylül 2014 Pazar

Dr.Beckmann Renk Koruyucu Mendil Nerede Satılıyor




 Dr.Beckmann Renk Koruyucu Mendil Nerede Satılıyor

Almanya dan ithal edilen DR.BECKMANN RENK KORUYUCU mendiller Türkiye de hanımlar ve öğrenciler tarafından çok sevinerek kullanılan bir ürün haline gelmiştir. Ama zaman zaman bize gelen şikâyetler doğrultusunda ürünü devamlı olarak bulanamadığını bir marketten aldığımız zaman bir daha aynı markette bulunamadığı konusunda bize çok şikâyetler gelmektedir.

Ürünün hacim olarak çok yer kapladığından dolayı bir çok süpermarket ve hipermarketler raf ücreti istediklerinden dolayı bu tür yerlerde zaman zaman sıkıntı yaşanarak devamlı olarak mal bulamaya bilirsiniz. Ürünün değerinin düşük olması ve çok yer kaplamasından dolayı bu tür ürün grubunu direk internet sitelerinden ala bilirsiniz ve bula bilirsiniz. En uygun ve devamlı olarak ücretsiz kargo sistemi ile evinize kadar gelmesini istiyorsanız www.bezdunyasi.com  adresine sipariş vere bilirsiniz.
Unutmayın herhangi bir internet sitesinden alışveriş yapacağınız zaman dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bunlara mutlaka dikkat edilmesi gerekmektedir. Biraz isterseniz bu konuya değinelim.
1-      Sitenin iletişim bölümü olmalıdır. Adres sabit telefon 24 saat iletişim kurula bilecek cep numarası ve acık adres
2-       Firmanın mutlaka bağlı olmuş olduğu ilin Ticaret Odasına kayıtlı olmalı ve kayıtlı olduğu ticaret odasının sicil numarası web sitesinde kayıtlı olmalı ve sizlerde direk internetten bu sicil numara yardımı ile firmanın resmi evraklarına ulaşa bilirsiniz
3-      Firmanın bağlı olduğu vergi dairesi ve numarası internet sitesinde yazılı olmalı
4-      Kullanmış olduğu sanal pos her kez tarafından bilinmiş ve tanınmış kurumlara ait olmalıdır
Bez Dünyası Ailesi olarak yukarıda yazılı olan bütün maddeleri gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Herkesi bu güven içinde www.bezdunyasi.com adresine bekliyoruz.

 Dr.Beckmann Renk Koruyucu Mendil Nerede Satılıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder