26 Eylül 2014 Cuma

Hasta Bezi Fiyatları 2015

 Hasta Bezi Fiyatları 2015



HASTA BEZİ FİYATLARI


Yatalak hasta sahiplerinin en büyük problemlerinden bir tanesi hastalarının sürekli hasta bezi kullanması ve bu hasta bezi fiyatlarının zamanla çok büyük bir külfete dönüşmesidir. Hasta yakınlarının yaşamış olduğu bu sorunu gören Devletimiz, SGK aracılığı ile tüm yatalak hastaların bez masraflarını üstlenmiştir. Sadece bir tek rapor alarak hasta bezi ücretlerini devletten talep edebilmektesiniz.

Ülkemizde bu uygulamaya geçilmesiyle birlikte Medicaller ve Hasta bezleri çeşitleri daha da önem kazanmıştır. Çünkü her marka hasta bezini sadece medicallerden birde internet üzerinden temin edebilmektesiniz. Fakat devletten parasını temin edebilmeniz için ürünü medicalden alıp, fatura etmek zorundasınız. SGK fatura olmadan sizin talebinizi karşılamaz. Onun içinde hasta bezi ücretlerini devletten talep eden kişiler faturalı satış yapan medicallerden bu ürünü almayı tercih etmektedirler.

Bunun haricinde dışarıdan alışveriş yapanlar için Hasta Bezi Fiyatları daha çok önem taşımaktadır. Şimdi sizlere Bez Dünyasında bulunan ünlü markaların Hasta bezi fiyatları hakkında bilgi vermek istiyoruz;
3 Paket Selpak Orta Boy Bel Bantlı Hasta Bezi 100 TL
2 Paket Selpak Orta Boy Bel Bantlı Hasta Bezi 69 TL
1 Paket Selpak Orta Boy Bel Bantlı Hasta Bezi 36 TL
2 Paket Büyük Boy Depend Külotlu Bayan Bezi 36.50 TL
1 Paket Büyük Boy Depend Külotlu Bayan Bezi 18,50 TL
1 Paket Büyük Boy Depend Külotlu Erkek Bezi 18,50 TL
4 Paket Büyük Boy Vigo Bel Bantlı Hasta Bezi 130 L
3 Paket Büyük Boy Vigo Bel Bantlı Hasta Bezi 100 TL
2 Paket Büyük Boy Vigo Bel Bantlı Hasta Bezi 65 TL
1 Paket Büyük Boy Vigo Bel Bantlı Hasta Bezi 35 TL


Bez Fiyatları bu şekilde devam etmektedir. Biz size birkaç markanın hasta bezi fiyatları hakkında bilgi vermeye çalıştık. Bunları baz alarak genel bir kanıya varabilirsiniz. Genelde bez fiyatları birbirine yakındır. Sizin hasta bezi alırken dikkat etmeniz gereken tek nokta hastanızın hangi bezin içinde daha çok rahat ettiği olmalıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder