18 Eylül 2014 Perşembe

Tekstil Yüzeyli Hasta Bezi

 Tekstil Yüzeyli Hasta Bezi


TEKSTİL YÜZEYLİ HASTA BEZİ
Hastalıklar biz insanlar için olan ve yaşamak, beslenmek, ölmek kadar doğal yaşam süreçleridir. Önemli olan hastalığa yakalanmamak ya da yakalandık diyelim yaşam kalitemizi düşürmeden hastalık sürecini geçirmeye özen göstermektir. Maalesef ki bu konuda en şanssız olan hasta grubu yatalak hastalardır. Bu grupta yer alan hastalar bakıma muhtaç oldukları için onların yaşam kalitesini yükseltme vazifesi de hastaya bakan yakınlarına düşer.
Yatalak hastaların en büyük sıkıntıları tuvalet ihtiyaçlarını da mecburiyetten yatakta görmek zorunda olmalarıdır. Kalkamadıkları için tüm ihtiyaçları gibi tuvalet ihtiyaçları da yatakta karşılanmak zorundadır. Yatan hastalar bundan dolayı çok kolay mikrop kapabilirler ya da vücutları bakteri üretebilir. Vücutlarında yaralar ve çürümeler oluşabilir. Özellikle de yaz sıcaklarında çok daha hassaslaşırlar. Hasta sahipleri böyle durumlar için hastaya kullanmış oldukları hasta bezine daha çok özen göstermek zorundadırlar. Hasta bezleri sık sık açılıp, havalandırılmalı ve değiştirilmelidir. Tüm bunların yapılmasına karşılık bazen yine yaralara mani olamazsınız. Bunun önüne geçebilmek ve hastalara daha rahat huzurlu yatma imkanı sunabilmek adına tekstil yüzeyli hasta bezi üretilmiştir. Tekstil yüzeyli hasta bezi sayesinde hastalar ıslaklık duygusunu hissetmemekte ve içinde daha rahat edebilmektedirler.www.bezdunayasi.com  adresinden tekstil yüzeyli hasta bezini ücretsiz kargo ile sip
ariş verebilirsiniz.

Yumuşak gözenekli ve pamuklu üst yüzeye sahip olan tekstil yüzeyli hasta bezleri, hastada yaz aylarında dahi yanma yapmaz. Emici bölgenin daha da genişletilmesi ıslaklığı tamamen içine hapis etmesine imkan sağlamaktadır. Böylece hasta kesinlikle sıvıyla temas etmemektedir. Yan bantlarını gün içinde defalarca açıp kapatabilirsiniz. Bu özellikleri ile Tekstil yüzeyli hasta bezleri diğer bezlerin önüne geçmeyi başarmıştır. Sizinde yatan bir hastanız varsa ve hasta bezi takmak zorundaysanız kesinlikle bu ürünü alıp denemenizi tavsiye ederiz. Bu ürüne medicallerden, eczanelerden ve büyük alışveriş merkezlerinden rahatlıkla ulaşıp temin edebilirsiniz. Bu tarz ürünler için en mantıklı alım yeri olarak Medicalleri size tavsiye ederiz.

Hastalarımızın sağlığı kadar bakımları da çok önemlidir. Bakımlarında yapılacak en küçük bir hata sağlıklarını da zarar verebilir. Bunları yaşamamak adına yatalak hastalarımıza kullanmış olduğumuz hasta bezlerine daha çok özen gösterelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder