23 Eylül 2014 Salı

Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil Ücretsiz Kargo

 Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil Ücretsiz Kargo


DR.BECKMANN RENK KORUYUCU MENDİL
Ev hanımlığı çok zor bir zanaattır. Belki çalışan insanların dünyasından bakıldığı zaman ne var, ne zorluğu olabilir gibi bir kanı oluşabilir. Oysa çalışan insanın bir işi ev kadınının da birçok işi ve sorumluluğu vardır. Akıllı ev kadınları, ev işlerinde pratik çözümleri bulup kullanarak iş yüklerini hafifletmenin yolunu bulurlar. Ev hanımları için çıkartılan en son kolaylık sunan ürünün adı renk koruyucu mendildir.

İnsan ilk duyduğunda renk koruyucu mendil isminden çokta anlam çıkartamamaktadır. Nasıl bir işe yarayabileceğini kestirmekte zorlanıyorsunuz. Şimdi bu mendilin ne işe yaradığını ben size anlatacağım ve eminim hemen herkes bu mendillerden temin edecektir.

Renk koruyucu mendil çamaşır makinesinin içinde ki renklerin birbirine karışmasına mani olur. DR.BECKMANN markası altında piyasaya sunulan bu renk koruyucu mendiller bayanların çamaşırdaki en büyük kabuslarına bir son olacaktır. DR.BECKMANN renk koruyucu mendil, yıkama esnasında çamaşırlardan çıkan fazla boyaları, suyun içinde kendine çeker. Tüm renkli boyaları üzerinde toplar. Bu sayede o renkler diğer çamaşırlara bulaşmamış olur ve çamaşırların renklerinin birbirine bulaşmasına engel olmuş olursunuz.
DR.BECKMANN renk koruyucu mendil yıkama öncesi çamaşırlarla birlikte makineye konulur. 

Makine bitene kadar tüm renklerin ayrılmasında bulaşmamasında etkili olur. Makine bittiğinde hiçbir çamaşırınızın üzerinde kele olmadığını göreceksiniz. DR.BECKMANN renk koruyucu mendil her ısıya dayanıklıdır ve her türlü kumaşla birlikte makineye rahatlıkla atılabilir.

Bu ürün bir kullanımlıktır. Makineniz sonlandıktan sonra size kalan bu ürünü alıp çöpe atmaktır. Elde yıkamalar içinde bu üründen faydalanabilirsiniz. Leğenin içine kirli çamaşırlarınızı bastırdığınız da bu DR.BECKMANN renk koruyucu mendilden de bir adet bastırınız. Suya bastırılmış olan çamaşırlarında bir süre sonra boyalarını bıraktıklarını göreceksiniz. Fakat DR.BECKMANN renk koruyucu mendil sayesinde çıkan tüm boyaların yok olduğunu da göreceksiniz. Diğer çamaşırlara bu renkler bulaşmayacaktır.


İster elde yıkamada, ister makinede yıkamada bu bezden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. En hanımlarının en büyük problemi olan renklerin yıkama esnasında birbirine karışması probleminden de bu şekilde kurtulmuş olursunuz. 
 Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil Ücretsiz Kargo
www.bezdunyasi.com adresinden sipariş verebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder